Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna tuning

<< < (14/14)

djserato:

--- Citat: suni - 09 Lipanj, 2015, 21:03:37 ---Ovo je otislo malo offtopic pa eto onda
serato kaj si ti policajac? Hh

--- Kraj citata ---

malo je offtopic i izvinjavam se zbog toga, ali da čovjeku dokažemu da nema pravi ABS da se nebi zeznuo u vožnji misleči da ima i da bude odradio kako treba pa da poslije nebi bilo da kočnice ne valjaju.

A moj ti avatar govori o mom poslu.

eladio:

--- Citat: miha12357 - 09 Lipanj, 2015, 21:16:34 ---Neka nemoj se zamarat s time...

--- Kraj citata ---

ovako ti izgleda ABS na disku, obrati pažnjuna onaj manji krug s rupicama unutar diska:

ipak, neka te to ne zavara, neki motori imaju pripremu, pa dodju s takvim diskom ali nemaju kompletan ABS  :hello:

zvonkec92:

--- Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 21:18:34 ---
--- Citat: suni - 09 Lipanj, 2015, 21:03:37 ---Ovo je otislo malo offtopic pa eto onda

--- Kraj citata ---

malo je offtopic i izvinjavam se zbog toga, ali da čovjeku dokažemu da nema pravi ABS da se nebi zeznuo u vožnji misleči da ima i da bude odradio kako treba pa da poslije nebi bilo da kočnice ne valjaju.

--- Kraj citata ---
radis u ZGu ili DA? da znam zaobic taj dio zga i ustedim soma kuna..

djserato:

--- Citat: zvonkec92 - 10 Lipanj, 2015, 10:57:15 ---
--- Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 21:18:34 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
radis u ZGu ili DA? da znam zaobic taj dio zga i ustedim soma kuna..

--- Kraj citata ---

U DA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju