Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna tuning
Aprilia97:
--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:10:57 ---svi bi vi tunirali lunu a nitko od vas ne misli na ono najvažnije!
sveca vam mislite na svoje zdravlje!
KOČNICE na luni su blago rečeno drek, lako doć do 70-75kmh ali kako zaustavit skuter nakon toga?
--- Kraj citata ---
za kineze svi tako govore,a sad ćću vam lupit kontru i za par dana kad prođe kiša na nizbrdicu i koliko god ide i kočit ću do ruba proklizavanja pa ćemo vidjet kakve su kočnice :icon_thumright:
robert:
--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 22:16:58 ---za kineze svi tako govore,a sad ćću vam lupit kontru i za par dana kad prođe kiša na nizbrdicu i koliko god ide i kočit ću do ruba proklizavanja pa ćemo vidjet kakve su kočnice :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vjerujem da su ok dok je mrtva serijala ali tuniraj lunu i probaj onda
runner_sp180:
kinezi su najsocijalniji skuteri sklepani za 100eura tako da je uglavnom trash na njima, ne bi bilo lose pobrinut se oko kocenja, ovjesa guma i sl
robert:
--- Citat: runner_sp180 - 04 Travanj, 2012, 22:23:50 ---kinezi su najsocijalniji skuteri sklepani za 100eura tako da je uglavnom trash na njima, ne bi bilo lose pobrinut se oko kocenja, ovjesa guma i sl
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: prva pametna u ovoj temi!
nakon više od 60000 pređenih kilometara na serijskoj i tuniranoj luni definitivno znam o čemu pričam
Aprilia97:
--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:22:25 ---vjerujem da su ok dok je mrtva serijala ali tuniraj lunu i probaj onda
--- Kraj citata ---
čuj,ako si bio tu po mojim krajevima znaš kakve su nizbrdice,i ja po tome kočim super,kočnice su bar na mom skuteru odlične,i to kinezu,dok sam se vozio i na `devetki´ koja i nema baš super,ali sad neznam ocjenit dali je to do iskorištenosti ili ne...složio sam si zadnju bubanj kočnicu za 2 min da blokira kad zaželim a ujedno i da koči kako treba,kočnice su super,a za ostale neznam...idem 70 km/h i na nizbrdici stanem bez problema...a sad ko vjeruje vjeruje,a ko ne dobit će video
--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:27:09 --- :icon_thumright: prva pametna u ovoj temi!
nakon više od 60000 pređenih kilometara na serijskoj i tuniranoj luni definitivno znam o čemu pričam
--- Kraj citata ---
ako govoriš o manjim kilometrima za sad imam 1500 km i kočnice su super..a kasnije ćemo vidjet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju