Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna tuning

<< < (7/14) > >>

Loris Ri:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 22:34:47 ---sr a jesam i sfa..i tu su negdje...nemože se nikom reć da imam dobre kočnice,a da on ne prigovori  :angry7:

--- Kraj citata ---
nezz batine nisam vec dugo vozio...al kolko se sjecam kocnice su bile lose..

--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:32:40 ---kad se sjetim mrtve serijale na relaciji zagreb - grobnik1
uzbrdo je kočila sama od sebe a niz brdo bacaj sidro

--- Kraj citata ---
ja poludim sa vxr-om kad se vozim duze od 60-70km,nezelim znat kako je na luni..  ;D

robert:
ma super, uzbrdo si pješice brži preko gorskog kotara  a auspuh crven da si slobodno zapališ cigaretu

Aprilia97:

--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:36:34 ---to nisu prigovori nego savjeti!
pazi na prednju kočnicu. zna nekada zablokirati i ostat stisnuta

--- Kraj citata ---

Budem  :icon_thumright:

A da nije možda onaj dio raskliman neznam kako se zove,ajmo reć čeljust,to se zna kod njih odvidat pa bit klimavo i blokirat

loris-rado bi da probaš ali jbga,nemam položeno

robert:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 22:43:24 ---Budem  :icon_thumright:

A da nije možda onaj dio raskliman neznam kako se zove,ajmo reć čeljust,to se zna kod njih odvidat pa bit klimavo i blokirat

loris-rado bi da probaš ali jbga,nemam položeno

--- Kraj citata ---
ne, nego klip u čeljusti zablokira. tako sam jednom skoro poginuo, glava mi je bila ni 15 cm od kotača kamiona

anton55:

--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:36:34 ---to nisu prigovori nego savjeti!
pazi na prednju kočnicu. zna nekada zablokirati i ostat stisnuta

--- Kraj citata ---
Jel imate neki savjet kako poboljšati kočnice, što jednostavnije, na luni i moja nije baš bajna kad treba stati.
Jel pašu kliješta od nekog drugog skutera?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju