Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Meni se svidja!! Promenio bih par stvari-poklopac rezervoara u crno, malu tablicu home made i bele migavce napred
super je bajk....samo mi bodu oči lexusi i ova tablica...i da,puno bi novije i ljepse izgledao sa vilicama od vxr-a....
Os prodati lampe,da ti ljepse izgleda skuter? ))
Citat: Tomma - 17 Travanj, 2008, 22:11:13Os prodati lampe,da ti ljepse izgleda skuter? ))imam za prodat serijske zmigavce
video sam led zmige, samo nisam video temu pre ove a na slikama oni nisu!!tebi je 180 registrovan kao 50ccm, tako?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: mali_odwaljiwac - 17 Travanj, 2008, 22:22:55video sam led zmige, samo nisam video temu pre ove a na slikama oni nisu!!tebi je 180 registrovan kao 50ccm, tako?nije vidiš da ima veliku tablicu
tablica se ni meni ne svidja ali ne smijem ju dirati jer bih mogao u zatvoru zavrsiti ako ju rezem...
Citat: Mr J - 17 Travanj, 2008, 21:54:24tablica se ni meni ne svidja ali ne smijem ju dirati jer bih mogao u zatvoru zavrsiti ako ju rezem...Nebi bio prvi.Prije 2 godine ak se ne varam je jedan novinar zavrsio u Remetincu na par dana jer je skratio tablicu za centimetar. To su smatrali (i jos uvijek smatraju) krivotvorenjem dokumenata sto je kazneno djelo.
Jel to vrijedi za pedeseticu na undertailu koja se jedva se vidi
ja radim najbolje slike
Citat: replcnt - 18 Travanj, 2008, 09:59:53ja radim najbolje slike mislis ?