Domba:kad je skuter bio kod šefa gumenog onda su sarafi malo vlage povukli,jebes to,vazno je kako je slozena makina,oni se ionako ne vide
Bitna je i makina, to se slazem, ali sto kada trebas odvesti neku MILFaru i otvoris sic da stavi svoju torbicu a ono hrđa.. odmah se okrene i ostanes suh, treba i to rijesiti
hahah i to sto kazes,zar sumljas u mene,rjesit ce se sve te sitnice preko zime
a ove današnje milfare se bas ne na pale na skutere,kako bi moj bratić robi rekao,vole samo kožna sjedala audija q7 po mogucnosti grijana
evo ovako vrag mi nije dao mira pa se moro jos jednom provozati da zaključamo ovu sezonu kako treba...
imam ajmo reci 2 manja problema...
prvi je da skuter kada tek upalim dok je hladan da se zagusi ako dam onako brže gas,to se samo događa nakon paljenja...cim se malo zagrije vise nema tog problema...nije sad da me to brine al bi volio rjesiti ako neko zna u cem bi mogo biti problem...znaci karb je walbro od vxr-a,dizna 118,saraf odvrnut 2 kruga,igla skroz podignuta
i drugi ajmo rec problem je da skuter nema start kao prije,stavljeni su novi crveni federi kvacila i prije dok je imao problema sa spustanjem okretaja je otkidao u startu,sad isto ispali al ne ko prije,nije mi jasno kako samo odjedanput da malo lošije starta
LP