Stigle su mi dns dizne pa sam se probo malo poigrat.Kad sam skinuo casicu vidio sam da unutra nije 90 dizna nego 70,tocnije vozio sam se ovih dana na 70 dizni
Probo sam stavit 85 al je trokiro i nije nikak iso,maknuo sam onu prirubnicu airboxa da vidim jel mu premalo zraka i kad sam skinuo nije ni trokiro ni gusio se,doso sam do zakljucka da je to ipak malo prevelika dizna.Stavio sam zatim 78 i airbox,otiso sam probat i normalno ide(bolje nego s onom 70) ali kad sam stavio vecu diznu sve do ful gasa onak nekak ajmo rec trokira tako da cu se trebat malo poigrat jos sutra i s diznom i iglom a onda prelazim na prijenos.Sto se temperature tice,pratio sam malo dok sam se vozio i nisam primjetio da se diglo u crveno.Kajla je u retardu od pocetka a tak ce i ostat posto vjerujem ridiu da nema svrhe da ju okrecem u advance
Jel neko zna mozda koju gramazu rolica da otprilike gadam na ovom setupu?Za one koji neznaju,setup je:Sport pro mk2,c21,dell 19,multivar,x special remen,tp kajla,crveni federi kvacila(serisko kvacilo),zuti centralni i malossi lamelice.Sad su unutra 3.1g rolice i cak mi se oke cini,moguce da su prelagane posto krajnju jos nisam niti mjerio jer je na razradi jos pa ga necu gazit makar sam vec preso malo granice razrade