Nisam neko vrijeme nis piso ali bilo je neki promjena,problema itd...Pa da krenem,od kako sam skurio pickup jer mi se zica od istoga taknula vj. s ramom jer sam ju ogulio na jednom dijelu za blokadu a nisam ju izoliro popizdio sam i krenuo u potragu za bb masinom da to nabacim gore i vozim se.No kada sam malo bolje razmislio i shvatio da to nece moc bit motor za svakodnevnu voznju(policija,potrosnja,tehnicki) i da nitko nema nis normalno a da ne trazi milione odustao sam.Na kraju sam prodao neke dijelove ali vecina je ostala.Poturpijo sam ispuh na trophyu na 19.7mm od vrha pa cemo vidjet kaj ce bit od toga ali vrlo vjerojatno ce on u neku kutiju nek spava jer sam jucer uzeo od ridia sport pro mkII(tu imam nekih pitanja ali to kasnije),takoder sam onaj 21 zamjenio s 19icom sto mozda i nije bas dovoljno da napoji sad ovaj sport pro ali vidjet cemo kad slozim.Kupio sam i s6-ov oversize disk u meduvremenu ali naravno to na malagutieve vilice nije bilo plug and play.Misleci kako cu promjenom samo tubova rijesit problem uzeo sam tubove od roxa,morao sam radit pikse da tubove mogu stisnut u trokut,to sam rijesio no kada sam stavio kotac gore shvatio sam da struze kotac po plastici sa unutarnje strane,niti to mi nije toliki problem,odrezat cu nekako tu plastiku i bit ce sve oke.U potrazi sam jos za tim nekim sitnicama da slozim tu vilicu i slozim skuter a onda se nadam napokon na tehnicki makar kak mi se cini tu ce bit jos puno sarafljenja i kupovanja dijelova
Zanima me sad nesto,posto je taj ridiev sport pro "zaribao" zanima me dali bi ovaj klip s novom karikom normalno radio ili je ovo ipak malo preveliki ris(gledaj slike)?Cilindar je jedino na jednom kanalu dobio kao 2 krhotinice ali nije islo do aluminia
to cu malo pobrusit i nadat se da nece zapest karika za to
imam i klip od starog spor proa ali nisu isti pa me brine ako to i ubacim da to nece biti to
Pisite
Evo slike: