Trebam jednu iskusnjaru sto se tice mehanike.Znaci od kako sam ga slozio sad ovo zadnje motor nejde preko 80
Probo sam s c21 nije nikak iso,mislio sam si:dobro,prejak je,s nardom bi trebo ic bolje.Stavio sam narda,start bolji ali krajnja jos i manja.Tu sam poceo sumnjat na nenastelanu frgu ali po boji svjecice smjesa je bila mrvciu mrvicu bogatija od one idealne.Na kraju sam stavio 17.5mm i ista stvar,probao sa zicanom gljivom i na 21 i na 17.5 opet nikak nejde.Prijenos,novi remen,prvo je bio zuti sad je crveni centralni,rolice su bile 3.3g i rekli su mi da je to prelagano da metnem teze,sad su ja mislim unutra 4.7g,nemojte me drzat za rijec ali su dosta teze od 3.3g i krajnja je opet ista.ugl. do tih 70-80 nabere samo tako i onda dalje ko da pocne trokirat,a sta god radio s frgom uvijek se javlja isti problem.Poceo sam sumnjat na getribu,da nije unutra neka kraca getriba pa jednostavno nemoze preko 80,sumnjam na nju zato sto ni niz brdo nejde nikak,to je testirano prije pada
Ako nije getriba,dali je moguce da me zajebava cilindar zato sto kad sam turpijo digo sam samo usisne kanale a ispuh nisam nista dirao osim prosirio za flandu narda