....
@agil uvjek pljucas po baotianima koda je taj kimco puno bolji ..
...ah...ja ne pljucam po nikome i ničemu...takav mi je stil.....
Kymco Agility 50 je bolji od baotiana upravo za 4891 kunu..puno ili malo ovisi o tome da li tata da ili čovjek sam zaradi....
ja sam stekao dojam da pljucas... al nema veze. a to sta je skuplji ne znaci da je i bolji. al dobro, imaju nesto zajednicko, ni jedan ni drugi ne mogu maknit.
hehe, toliko o pljucanju i predrasudama,
istina je da 50 ccm - baby GY 6 ima malu snagu...i da za težeg vozača penjanje uzbrdo postaje prava muka, ali moj Agility evo već 400 km s 80 kitom ide sasvim pristojno ( 65 - 70 maxi po ravnome .., 35 - 40 uzbrdo ) Uz, to i dalje malo troši, ne moram mu ulijevati ulje, a kažu da ima i dobar zvuk...usto i manje doprinosi propasti zemaljske kugle....
Isti, konstrukcijski, motor od 50 ccm je i u baotianu.....Agility još ima i bolju konstrukciju ( za starijeg brata od 125 ccm ) bolje kočnice - dvostruke vilice, veči disk, bolja svjetla, serijsku centralnu i bočnu nogaru, zvučni signal pokazivača smijera, nosač za stvari, serijski ugrađen nosač za kufer...i ime koje u 2/3 zemaljske kugle znači pouzdanost i kvalitetu...