Općenito > Generalno o skuterima

kinezi sve bolji

<< < (8/10) > >>

eladio:

--- Citat: sladjan94 - 23 Veljača, 2012, 01:28:10 ---....
Samim tim sto najvise ljudi ima kineze najvise se i o njima prica i o njihovim kvarovima,nedostatcima,itd...!
....

--- Kraj citata ---

Ono o cemu se ne prica je da i kinezi voze kineze.. I naravno, kineza im puno, tako da je lako moguce da se najvise kineza vozi na cijelom svijetu.. kako god to shvatili  :icon_biggrin:

Ono sto me fasciniralo dok sam bio u kini, je da oni na vecim raszkrizjima imaju "servis" za skutere i motore  :frajer: ..pa svakom se moze desit da pukne sajla, probusi se guma, ispadne auspuh,.. oni to odmah brzo rijese , na prvom raskrizju  :laughing7:

ivanm:
i nije čudo da su sve bolji, pitanje je dana kad će imat i minarelli ili piaggio mašine na sebi ili će ih 100% iskopirati..
piaggio nebi poslovao od 2004, da se jedan talijanski biznismen zaljubljenik u vespe koji nema pojma o skuterima nije odlučio otkupiti posrnulu tvornicu koja je grcala u dugovima i bila pred stečajem. pitam se dal je požalio do sada, jer je i sada piaggio financijski vjerojatno u banani..
uzmi novi piaggio typhoon, koji je btw najprodavaniji piaggiov model, to je čisti kinez... 100% totni.
kinezi danas rade SVE pa i pola novog runnera na GO GO runnerovu žalost je zapravo kinesko..
pola skutera piaggio grupacije radi se tamo tak da htjeli mi to ili ne priznat, China rules the world :icon_biggrin:

zvonkec_92:
mene bas zanima kako onda kinezi se voze iz jednog grada u drugi,bio to skuter ili onaj kineski auto,ili autobus.gledo neki dan na tv-u sa tim drljagama oni idu iz grada u grad po 200-300km u jednom smjeru.kako se onda oni voze puno sa njima i kolko kod njih izdrze ti skuteri il bilo sta drugo.a tu kod nas pol ovog foruma bi reklo da baotian nemoze iz zagreba do siska doc....nije sad da se hvalim al moj rocky 170 ima jos org radilicu koja je u 3 godine odvrtila 30 000kn i jos ide,lezajevi nemaju ni stotinke lufta...i ja svog baotiana nebi (jer sam se naucio na njega) i nemam potrebe mjenjat za ista talijansko,jer ga znam u dušu...

MIKSETA:

--- Citat: ivanm - 23 Veljača, 2012, 06:36:34 ---kinezi danas rade SVE pa i pola novog runnera na GO GO runnerovu žalost je zapravo kinesko..

--- Kraj citata ---
go-go runner kad vidi ovo bu plakal u cosku (sto mi je drago  :icon_tongue:) :icon_biggrin:
zato sam ja uzeo stariji model,bolji izgled mi ima i mislim da nije kinez  :icon_biggrin:

a ovo za kineze je tacno,popravljaju se brzo kao metak :icon_biggrin:......frend mi ima kopiju na SR noviji model sa chinarelli 2t masinom,provjerio ga i stvarno su se popravili u kvalitetu....gore ima digitalni sat,zadnja kocnica,plastike su bolji itd......

Drnda:
sve je danas iz kine, samo je stvar zavrsne obrade i kvalitete materijala..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju