Općenito > Generalno o skuterima
kinezi sve bolji
steeef:
--- Citat: Grale - 23 Veljača, 2012, 10:44:59 ---i ja bi isto,kak i pol foruma sigurno...al i sam veliš da imaš i ti baotiana doma?
--- Kraj citata ---
imam kineza da,sluzi mi samo za gorice da ne teram runnera na soder il nedaj bog uzbrdo pa da mi kamenje tucka po njemu..a kineza ko jebe,more sve popadat s njega,za drugo nije,haha
dakle nije mi kinez primarno vozilo,inace bi kupil kak sam rekel talijana starog 10 let da mi se vozi 50 cc skutera.
Go-Go RUNNER:
--- Citat: hard_enduro - 22 Veljača, 2012, 23:51:52 ---go-go probaj ti nešto jače...npr 250 2t crossa pa mi javi za gileru
skuter je dobar jer je praktican(malo trosi, ima mjesta pod sicom itd) a to vrijedi i za lunu i za talijana...talijani su bolji al opet su skuteri :headbang:
--- Kraj citata ---
Krosera spominjat/ uspoređivat sa skuterom? Na skuter forumu? Nije mi uopće privlačno vozilo, u potpunosti bi me zadovoljio jedan novi vxr :D
Ivanm- nemam ja ništa protiv kineskog, i boli me **** sta je kinesko to znam i sam, ali me nerviraju te lune , botiancici itd. Ako kazete da tu lovu vrijedi onda vrijedi, ja za nu nebih dao pola tih para ali to je osobno mišljenje, kako stef kaze rade 500eura za 10g starog pa jos 200 na generalnu :D a mozda smo zapravo primitivne oldschool seljacine, ne znam...
Mikseta- da da tvoja je čistokrvna talijanka, baš zato si kupio stari model, ne seri jebi boga...
MIKSETA:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 23 Veljača, 2012, 18:57:12 ---
Mikseta- da da tvoja je čistokrvna talijanka, baš zato si kupio stari model, ne seri jebi boga...
--- Kraj citata ---
ja sam napisao mislim da nije kinez...znaci mozda nisam u pravu.....a uzeo sam stariji model posto ne mi se svida novi,vidio sam novu gileru i sjeo na nju i poruzan skuter nisam vidio u zivotu,napisao sam isto prije mjesec dana u temi od onog decka iz splita koji ima replica i u jos neke teme :icon_biggrin:
da ne idemo u off :icon_biggrin:
china rulezz ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju