Općenito > Generalno o skuterima

kinezi sve bolji

(1/10) > >>

aprilia area 51:
eo danas stari sebi dotjero novu luni speedjet evo...i malo sam ga bolje pregledo i provozo o osto iznenaden...skuter je stvarno dosta dobro napravljen...makse su dosta kvalitetnije od recimo batine, masina je kopija minarellia 2t i motor fino vuce ali ima blokade pa to nije neto, naprjed i nazad diskovi , sat jako lijepo napravljen i uklopljen, motor uopce nije ruzan za razliku od ostalih hehe, sic je isto jako udoban i polozoaj vozaca dobar...mislim sve pohale...za 6500 kn ovo je stvarno odlicno

eo slika nekih:

By majstor48 at 2012-02-22

Grale:
baš sam viđal te luna po dućanima,a i frend jedan ima takvu,tu black edition ili kak se već zove...
fora je kaj ima i iza disk,jer kak god da je taj disk loš,sigurno je bolji od predhodnih doboša na lunama...
u dućanima kojima sam ja gledal,koštala je prek 8000 kn,kak to da je ova bila tolko jeftinija??
a kaj reć na ovo

:icon_biggrin: :icon_biggrin:

ivan_speedy:
Fora je skuter,a i cijena je jako primamljiva  :icon_thumright:

Grale:
ovo na satu lijevo,di je nacrtan skuter,jel to služi za kaj ili stoji ovak bezveze prazno?

Rox-Rab:
vrijeme ce pokazat kvalitetu,nije ruzan ali i dalje kopiraju markirane skutere,ali ipak bolje da i njih kopiraju nego da sloze nesto svoje jer to nebi licilo na nista

iza mi je malo cudan kod dekla,polozaj onog distancera za kliješta i amortizer,nekako mi to zapinje za oko,inace dosta dobro izgleda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju