Općenito > Generalno o skuterima
kinezi sve bolji
luis57:
--- Citat: Grale - 23 Veljača, 2012, 00:19:39 ---jednostavno se stalno mješaju kruške i jabuke sa tim usporedbama talijana i kompanije sa kinezima...normalno da nećeš za 800-1000€ dobit novi boeing već lunu ili keewaya,koji nisu loši skuteri,ali su daleko po kvaliteti od skupljih skutera...al opet nije svima bitno da njim skuter ide najbrže,i da imaju najbolju marku skutera,već da njim posluži da kratke gradske relacije,za kaj skuter ubiti i služi...normalno da će se kinez kvarit,ali će se kvarit i sr,nrg,runer,aerox ako se ne održava ili servisira...taman da obrtaljka se spoji nekakva... :icon_biggrin:
čudno da ju nisu serijsku stavili,pošto neki kinezi je i imaju već
--- Kraj citata ---
Da, šteta. Al eto tako je kako je, imam taj skut već godinu dana i za te pare sa više nego zadovoljan! :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: Grale - 23 Veljača, 2012, 00:19:39 ---ali će se kvarit i sr,nrg,runer,aerox ako se ne održava ili servisira...
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi oće se kvarit i ak se održava i pazi ko oko u glavi,govorim iz osobnog iskustva,danas nije važno od kud je kaj i di se proizvodi nego kak te posere :icon_thumright:
Drnda:
kod kineza sam uvijek imao problema s uljnom, lezajima koji prozuje, losim plastikama i glavama sarafa te zadnjom bubanj kocnicom...
istina da nema veze s skuterima od 20k kuna, ali zato su i jeftiniji toliko....
nezz kako je sad otkad su disk stavili, ali vidim da su se u svemu poboljsali u izradi... imam tgba koji je japanac, i osim bendixa koji zeza i losije bubanj kocice, nema mana, za ovo prvo palim preko kurble na zub, a za drugo, narezao pakne i koci kao disk...
malo im je svima cudan polozaj sjedenja i raspored mase, ali za normalnu voznju je to super skut..
da me ne vuku te turpije i pi*darije, nebih ni pomisljao kupovati nista drugo , nego bi se zadrzao na tgbu...
u 12 tisuca km koliko je napravljeno u 2 godine bez kvara ijednog, bolje ne treba...
inace luna i tgb su po kvaliteti tu negdje...
Grale:
reko bi da je tgb ipak kvalitetniji...al i ima nešto veću cijenu...oko 10tkn...a baš nije tgb tajvanac? :dontknow:
sladjan94:
Mozda malo cudno ali istina!Kineza je najvise za sada i najvise su raspostranjeni sirom svijeta!Najvise ljudi vozi kineze!Samim tim sto najvise ljudi ima kineze najvise se i o njima prica i o njihovim kvarovima,nedostatcima,itd...!Ja bar u mojoj okolini i ovdje gdje zivim znam kineze koji su duplo jaci od nekog markiranog da kazemo skutera i duplo izdrzljiviji ne kazem 100% ali se tako ispostavilo drug je sa f-actom presao 30000km za 2 sezone i primjeno klip i cilindar i ostale sitnice dok znam ljudi koji to sve promjenu i u 10000 na opet da kazem markiranom skuteru!!! :) tako se ispostavi na kraju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju