Općenito > Generalno o skuterima
kinezi sve bolji
steeef:
svejedno prije bi kupil nekog talijana za 500 evra pa makar moral dat još 200 ojra za generalku nego novog kineza..
Grale:
--- Citat: steeef - 23 Veljača, 2012, 10:09:35 ---svejedno prije bi kupil nekog talijana za 500 evra pa makar moral dat još 200 ojra za generalku nego novog kineza..
--- Kraj citata ---
i ja bi isto,kak i pol foruma sigurno...al i sam veliš da imaš i ti baotiana doma?
MIKSETA:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Veljača, 2012, 09:50:43 ---sve je danas iz kine, samo je stvar zavrsne obrade i kvalitete materijala..
--- Kraj citata ---
ma tvrtke koji nisu od kine a proizvode dijelove u kini imaju tamo nadzornike i menadjere koji provjeruju kvalitet....ali kad ti spomne neko kina ili vidis ne nesto napisano made in china prva misla koja ti dodje na pamet je nekvalitet :)
--- Citat: steeef - 23 Veljača, 2012, 10:09:35 ---svejedno prije bi kupil nekog talijana za 500 evra pa makar moral dat još 200 ojra za generalku nego novog kineza..
--- Kraj citata ---
u hr cijene na rabljene skutere su vrlo male......a da vidis kakve su cijene ovdje u mk odma bi uzel novi kinez za 700 eura posto ovdje u oglasima nema aerox,sr,nrg,runner ispod 1200 eura :icon_biggrin:,za te pare ja bi uzeo kineza,mislim da sad vrijedi posto su se popravili puno :)
1000-ti post :jerk:
daRio:
Nepisano pravilo je da je Kineska roba smeće pa ni u ovom slučaju to nije izuzetak.
Ali svaka roba ima svoga kupca tako da je svaka daljnja rasprava uzaludna.
JogFromYamaha:
ma jebes kineze imal i nikad vise
ok ok nije to tak los skut al ima pun k**ra* investicija ako ga hoces dobit sigurnim i da ide donekle da ne zaustavljas promet u gradu
tak da kupis lunu za 7000 i jos 3500 nutra ulozis da ide ko neki nenastelani marka skut a za te pare si kupis rade zipa novog i nemas jebade
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju