Općenito > Generalno o skuterima
kinezi sve bolji
Go-Go RUNNER:
Vozao i nisam oduševljen, u usporedbi sa botiančićim je ok, ali tek kad sjednem opet na svoju Gileru vidim šta je stroj.
Grale:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 22 Veljača, 2012, 21:48:23 ---Vozao i nisam oduševljen, u usporedbi sa botiančićim je ok, ali tek kad sjednem opet na svoju Gileru vidim šta je stroj.
--- Kraj citata ---
uspoređuješ konja i magarca... :icon_biggrin:
Go-Go RUNNER:
Da, znam :toothy11: Zato kazem da je u usporedbi s botiančićem puno bolja. ali opet nebi za nju dao 3500 ne 6500
Rox-Rab:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 22 Veljača, 2012, 21:48:23 ---Vozao i nisam oduševljen, u usporedbi sa botiančićim je ok, ali tek kad sjednem opet na svoju Gileru vidim šta je stroj.
--- Kraj citata ---
mislim da si vec dugo u nebesima i oblacima sa tom svojom džilerom, koju toliko hvališ i jednostavno ne prestaješ,neznam šta je to zlatno u njoj,molim te reci meni i cijelom forumu jer svaki tvoj post citam o tvojoj džileri kao da je od Boga stvorena
Go-Go RUNNER:
Buci, buci nemoj mi se sekirat, malo se zezam ne :toothy11: Nebitno poslje tog kinezića sjedni na bilo koji normalan skuter SR-a, NRG-a, runnera-a ( da runnera sam napisao zadnjeg i malim slovim ) ćeš vidit šta je stroj i da je taj kinezić za k**ra*, bez uvrede članovima koji voze iste.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju