Općenito > Generalno o skuterima
kinezi sve bolji
ivan_speedy:
--- Citat: fleky911 - 22 Veljača, 2012, 20:27:40 ---kakvo to hlađenje ima zraćno ili vodeno?
cudam mi onaj poklopac pa pitam
--- Kraj citata ---
Zračno :icon_thumright:
Grale:
--- Citat: fleky911 - 22 Veljača, 2012, 20:27:40 ---kakvo to hlađenje ima zraćno ili vodeno?
cudam mi onaj poklopac pa pitam
--- Kraj citata ---
i ja sam se malo bolje zagledal,ali je ipak vazdušar... :icon_biggrin:
aprilia area 51:
Zracno je taj poklopac preko je kao neka zastita da valda neupadaju koje kake pizadrije unutra....
Sta ja znam meni je motoric cist ok za tak starije ljude...za nas mlade koji smo zeljni tuninga i kurcenja naravno da nije nesto aaliu ovim vremenima tesko si ko moze priustit novog runera aeroxa sra itd....a stari ljudi uvjek misle da je bolje novo nego polovno pa makar to novo bilo kinesko....
E i gledo sam vrlo lako se da napravit swap sa ori gigi minarelli makinom...pa sta kazete da skinem svoju makinu s aree sa midraceom i stavim starom da poleti....hahahahahahahaha
Road runner:
lune su po meni zakon skuteri a i ja imam jednu lunu caper koja ima 19000km i mjenjane su rolice i remen ostalo nije dirano a ova speedjet je po meni savršenstvo baš zato što je to kopija svega yamahe,honde,peugeota.... oni su sve najbolje karakteristike tih motora sklopili u jedan motor sve ove marke poput gilere ili yamahe ne kopiraju ništa pre ponosni su za to i sve rade na svoju ruku pa tako znaju i pošteno zajebat što označi neki skuter zauvijek sve noviji i noviji kinezi su sve bolji baš zato što kopiraju i usavršavaju i rade bolje nego neke prehvaljene marke,inače su lune oduvjek bile kvalitetnije i izdržljivije od baotiana imam i ja jednog doma :) kinezi još nisu ni blizu marki al kolko mi se čini uskoro če bit ;D
Grale:
--- Citat: aprilia area 51 - 22 Veljača, 2012, 20:42:37 ---Zracno je taj poklopac preko je kao neka zastita da valda neupadaju koje kake pizadrije unutra....
Sta ja znam meni je motoric cist ok za tak starije ljude...za nas mlade koji smo zeljni tuninga i kurcenja naravno da nije nesto aaliu ovim vremenima tesko si ko moze priustit novog runera aeroxa sra itd....a stari ljudi uvjek misle da je bolje novo nego polovno pa makar to novo bilo kinesko....
E i gledo sam vrlo lako se da napravit swap sa ori gigi minarelli makinom...pa sta kazete da skinem svoju makinu s aree sa midraceom i stavim starom da poleti....hahahahahahahaha
--- Kraj citata ---
točno to,99% starijih ljudi će uzet nešto novo,makar bilo kinesko...pa i moj stari je uzel pred 5-6 godina novog baotiana,za na nogomet,u dućan,staroj za na posel itd...kaj će njima više,bitno njim je da ne gaze bicikla,i da ne troše tone goriva na gluposti...i skuter je išel 50-60,kolka su ograničenja i za njih dosta,ko i za većinu starijih od 40 godina...i vidi dns baotian mi ima 10000 km pali iz prve i na kurblu i na gumb i čist je ok za ono za kaj služi...kočnice su loše ako stisneš kočnicu do kraja na 80...al za to nije ni napravljen...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju