Općenito > Generalno o skuterima

kinezi sve bolji

<< < (5/10) > >>

Grale:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 22 Veljača, 2012, 22:27:33 ---Buci, buci nemoj mi se sekirat,  malo se zezam ne  :toothy11: Nebitno poslje tog kinezića sjedni na bilo koji normalan skuter SR-a, NRG-a, runnera-a ( da runnera sam napisao zadnjeg i malim slovim ) ćeš vidit šta je stroj i da je taj kinezić za k**ra*, bez uvrede članovima koji voze iste.

--- Kraj citata ---
pa to sve stoji,ali zato novi skuteri iz piaggio grupacije koštaju 19-20 tkn,a iz čajna radionice 6-7...3x jeftiniji,al možda 2xlošiji samo... :dontknow:

Rox-Rab:
svi kazu da je kinez smece sta i je, ali 50% je smeće i 50% su dobri i kvalitetni,ima i onih između

ima ih koji imaju pređenu veliku kilometrazu i pokazali su se dobri,s druge strane neki se non stop kvare a budu novi,tako da je i dalje u pitanju kvaliteta,ovisi na sta naletis

i ja sam zadovoljan sa svojim roxom ali ga ne hvalim kao najboljim skuterom ikad,ima i boljih ali meni je najbolji,po mjeri mi je,za suvozača vise manje,iako je mali sic, skuter sam uzeo za sebe s ne drugog

Go-Go RUNNER:
Vraga 2x losiji,  kad sam vozio tu lunu samo mi je prošla misao ne daj bože ovo svaki dan vozat... sjedi na to, pa poslje na svog sr-a

EDIT rox- nisam rekao da su nekvalitetni, ali to je jednostavno muka vozit, ne znam je li to samo meni ili inace svima, ali satare me

aprilia area 51:
Eo tocno sam znao da ce upast vaki talibani koji ce usporedivat lunu s runnerom i sa svojim velikim stupnjom inteligencije reci da je runner bolji...to je bilo stvarno tesko za odlucit...

Da luna ima kvalitete kao runner, sr, nrg itd imala bi i cjenu od 15000 - 20000 kn a ne od 7000 kn....za 7000 kn nemos nac ni polovnog nrga ili novog runneracda su u ok stanju...tako da su te usporedbe glupe i nepotrebne....

Jedino sta ide na stranu kineza je cjena sve ostalo je na drugoj strani...stari ljudi ili ljudi koji nemaju dovoljno dubok dzep kupuju te kineze jer oni se nerazumiju u skutere kao mi i oni tu nevide neku veliku razliku kao mi sto sve primjetimo...i njima za do stadiona trgovine pekare groblja i sta ti ja znam je to odlicno i jos su ga kupili za mal novaca

Tomi_ZG:
Ova luna uopče nije loša za tu lovu,dapače čak i dobro djeluje ovak na oko,je da je kinez al je#emu pa košta 3 puta manje neg talijani,normalno da se nemre uspoređivat s njima,al evo iskreno da kažem i ja vozim runnera pa da ne ispadne da ga se uzdiže u nebo ja ću prvi reć da nevrijedi ni približno te pare kolko dođe,a dobro znam kaj govorim i imam dobre razloge za to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju