Općenito > Generalno o skuterima

kinezi sve bolji

<< < (2/10) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: Grale - 22 Veljača, 2012, 19:52:19 ---ovo na satu lijevo,di je nacrtan skuter,jel to služi za kaj ili stoji ovak bezveze prazno?

--- Kraj citata ---

neznam jos nisam otkrio :)  :toothy9: :toothy9:

--- Citat: Grale - 22 Veljača, 2012, 19:43:54 ---baš sam viđal te luna po dućanima,a i frend jedan ima takvu,tu black edition ili kak se već zove...
fora je kaj ima i iza disk,jer kak god da je taj disk loš,sigurno je bolji od predhodnih doboša na lunama...
u dućanima kojima sam ja gledal,koštala je prek 8000 kn,kak to da je ova bila tolko jeftinija??
a kaj reć na ovo

ma stari radi neke poslove s vinkopromom pa su oni to kompenzirali nesto vam tam i dobio ga ispod cjene...ovaj s tvoje slike isto ne izgleda lose to je kopija nove srke ali zanimljivo izgleda...

meni je ova luna skroz ok i skroz opravdava cjenu....

:icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Grale:
taj baotian nikad nisam videl uživo,tek neki dan na njuškalu...
kaj se tiče luna,pa te pare vrijedi,to je sigurno...bolje uzet nekaj polovnog talijanskog ili japanskog,ali opet moraš polugeneralku radit,tak da te dost skupo ispadne...za one koji nisu prezahtjevni lune su čist ok skuteri...

kamikaza:
vozio sam takvu lunu i po meni katastrofa kočnice, volan nepredvidljiv, mašina ajde poteže normalno...sve u svemu radije za te novce nešto ne kinesko
edit:mislim normalno na rabljeno

rrunerr:

--- Citat: Rox-Rab - 22 Veljača, 2012, 19:53:13 ---vrijeme ce pokazat kvalitetu,nije ruzan ali i dalje kopiraju markirane skutere,ali ipak bolje da i njih kopiraju nego da sloze nesto svoje jer to nebi licilo na nista

iza mi je malo cudan kod dekla,polozaj onog distancera za kliješta i amortizer,nekako mi to zapinje za oko,inace dosta dobro izgleda

--- Kraj citata ---

Tako je  :icon_thumright:  Jos su i naljke iskopirali ako nekome nije bas jasno sto kopiraju

fleky911:
kakvo to hlađenje ima zraćno ili vodeno?
cudam mi onaj poklopac pa pitam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju