Bolje da se teško skida sa glave, znači da neće klapat i smetat u vožnji, a ako je vežeš, ostaće na glavi kad i ako zatriba...
Sa srićon, neka te još dugo služi, a nikad nemora poslužit...
E taman je, da sam isprobaval na licu mjesta ne bi bolje izabral
, kad ju stavim na glavu ko da su ju radili za mene, NEBO-ZEMLJA naspram kineza, nemrem se načudit razlici, vama je možda smiješno ali nisam do sad imal neku dobru kacigu pa mi je zato sad sve čudno, komfort za glavu
@Grale - da 80€ - Njemački PDV 19%(87€ je bila cijena jer je 7€ poštarina) Ipak je kod nas takva kaciga duplo skuplja, pa mi se isplatilo. Da, vizir je otporan na grebanje ali nije Atni-Fog.
Evo danas sam ju baš isprobal u vožnji, ko u autu sam, ne puše mi nikud, vizir se ne magli, nema zujanja, ne tiska mi glavu ni uhši, ne žulja, i prelagana je, naučen sam bil na onaj šljem i sad kad stavim ovo kao da nemam niš na glavi.
Jedino se još nisam naviknul na ovaj vizir za sunce, kad ga spustim nekak mi je čudno jer ko da imam duplu sliku jer ne pokrije skroz videokrug pa mi od ispod dolazi svjetlost i vidim normalno kad gledam prema dolje, pa mi je malo čudno...no rekel bratić da se bum naviknul da je i njemu bilo tak.
E da, i kaciga mi stane taman ispod sica, uopće nema dodira sa sicom da mi slučajno sic nebi na vrhu zažuljal kacigu, taman stane ispod i sic kad se sklopi ne dira kacigu...to je to..više nemre ni željet za 80€, puno mi znači da ju mogu spramit ispod sica a ne nosit okolo za sobom, jer sam pozabljiv dosta