eo danas pravio ovu kantu od vxr-a, prvo sam stavio novu prirubnicu i membranu u karburator, jer su stare pukle obe, onda sam se tolko napatio dok sam skino vilice stare da bi stavio nove i kad sam sve fino stavio nije nešto u redu, kako je čovjek zagrijavo cijev da ispravi vilice, ona dole šajba se spustila na koju naliježe onaj ležaj i tako trokut udara unutra od ramu i može skrenut po 3cm u lijevu i desnu stranu, ok, aj nekako ja prebolim to, dok sutra ponovo ne raskopam, i krenem prvi put u životu skidat deklo od 4t, jesam se izj#bo sa svim onim glupostima na vxr-u!!! skini ovo, skini ono, skini onu plastiku, ajmeeeee, za popizdit.
aj aj skino deklo, aj sad odvrni variomat, i tako jedva odvrnem variomat da bi došo do kvačila, ali, eto problema, variomat zapeko, ma neće van da ga jebeš u mozak, drž nedaj, povuci potegni i izleti variomat, i tako dođem ja do kvačila, i napokon vidim šta se deralo, jandro je čuo taj zvuk, na kvačilu onaj ko trokut što je zakačen sa 3 zegera nekako je dobio lufta, jako malo, al tolko se dere za popizdit, sad neznam šta sa tim, zegeri se nisu mogli istrošiti, pa kontam stavit po 3 šajbe ispod zegera i onda da neće bit problema. ugl skut je dobio start i sve zbog prirubnice i membrane. eto jesam se raspiso, e da, samo da još reknem: Tomma koi's ti lik
pa ĐEŠ MJENJAT AUSPUH OD VXR-A ZA SPUH OD VX-A SA PIŠLJIVOM GRANOM DEBLJINE BOATIANOVOG 50CCM AUSPUHA, SAMO ZBOG KROMIRANOG KRAJA
OOO BOGOVU TI MAJKU ŠTA NAPRAVI I SEBI I MENI I SVIMA NAMA
slike sutra, umoran sam sada