I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
nema smisla
zato jer enma smisla, nećeš dobit ama baš ništa, + toga mora se balansirat magnet nakon olakšavanjaštaš dobit, ništa
ako ti je setup iz avatara,nisi ti ni blizu ekstremi.....
A prijatelju moj reci ti meni što još ima za ditecha?uglavnom daci vidiš nisam se toga ni sjetio... e al žal mi je skidat glavu evo sad sam napravio generalku nakon 40 hiljada na njemu
DELLORTO 19,5 BS
postoji ti jači auspuh,puno jači auspuh.....i biax to ti je ona mala napravica vrlo zgodna za turpijanje cilindra....iz base cilindra možeš napravit solidan midrace uzmeš midrace auspuh i letiš brate...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
prvi put čujem za 19.5 mislio sam da su samo 17.5 i 20.5 a ovi drugi da su okrugli brojevi bez tog pol milimetra....
Pod broj jedan... očito nikada nisi slagao i.e. mašinu pa da ti pojasnim... Pod broj dva... auspuh nema veze niti turpijanje cilindra i nikakvi kanali nemogu pospiješit rad zato što kod ditech-a nema rezonancije jer smjesa ne odlazi u ostatak auspuha već je ubrizgana i sagorena odmah pri paljenju pa tako moj setup na skutu kojem fali samo sportska malosijeva radilica(imam BGM-ovu) ide ko kuga a troši 2 litre. Čisto reda radi razlika u kranjoj sa rr-om i sa serijskim je 3 km\h mjereno gps-om. a da ti ne velim da je na motoru bila hrpa auspuha i rr je gore samo jer mi je najljepši zvuk a ne zbog protočnosti zraka.Uglavnom pitam jer su me zanimala mišljenja al daci je rekao najpametniju stvar tak da ću to radit kad će mi se dat jer skut ide fakat jebeno evo nakon 40 hiljada je trebalo karike promjenit jer je gubio kompresiju i nije htio upalit.