ditech ima rezonanciju. oces setup koji ide.. ja sam ga napravio ali sam ga i sjebao svojom greskom
malosi replica zaminareli
technigas rs2 za minareli
kompresija 13.5:1
tps maknes i umjesto tps-a stavis drugu klapnu fi 22 koja je u leru otvorena 1/5 na pol gasa skroz otvorena a tps. ti moze bit di hoces smjesten.
polini casica
malossi ecu
prijenos ti je oke od polinia jer sve ostalo je predugo i ubije ditecha
nabavi si barem 4-5 dizni i odfuraj ih nekom dobrom mestru da ih procisti i pregleda i da ti da najbolju opciju
kupi si novi kompresor
kad ces to sve slozit iso bude ko neki dobro slozeni base karb trosil bude oko 3.5-4l i nikad nebus bil zicer jel bude sve oke ili ne..
ja sam se sjeb s tim kaj sam ostavio orginal radilicu koja nije bila nit neko cvijece i koja je razbila lezaj u velkom bloku koji je pak kulminirao s tim da mi se spigala klipnjaca dok su se kuglice raspale po karteru i spucale klip i cilindar i glavu naravno.
porka ove price je.
odrijesi kesu za dobru karb morini struju i blokove, kupi si dobru termo grupu (pase ti gore minareli mhr replica, samo nabavi klip od 12mm mozes od piaggia ako ti bude lakse) stavi si yasuni r gore, neki dell karb i radi sam mjesavinu 2.5% i vozi se ko grof..
kad sve zbrojim na papiru u ditecha sam ubio preko 2000€ kroz par godina u uvijek sam dosao na isto a to je bilo to da se neisplati zajebavat s time jer ce uvijek base carb bit brzi i pouzdaniji.
po meni je ultima ditech slozen sa ovim gore, samo izvest nekaj na drugacije nacine, uzet malosi radilicu i kompletno ozicenje nabavit novo i novi malossi ecu i te el. dijelove da bi to rabilo kak treba.
samo kaj cifra za to ce prec cifru nekog high end carba a nit jedan nit drugi nebi bili za svaki dan.. pa onda radje imam prdekalo od 15ks pod guzicom nego prdekalo od maximum 10ks pod guzicom koje ce opet na kraju krajeva bit pojedeno od strane base prdekala slozenog za jednu mjesecnu placu hrvatskog radnika od 500€