Ma sve ti je to stvar sriće... Ja san za B kategoriju polaga sa 17 godina (onda se to moglo) pa san čeka dok napunin 18 za napravit dozvolu... Položija iz prve u 15 minuta, tad nije bilo obavezno po poligonu, malo ih provoza po gradu i basta...
Sad san ka magarac od 32 godine polaga za A kategoriju...
Ona bidna vespa i ja se nikako nismo složili oko centra ravnoteže i težišta, a da o zapinjanju o kolina itd. ne govorin (iman 194 cm, i malo mi je mala...
). Ali, iako nisan briljira onako kako znan da mogu (nervoza, mali motor itd...) čovik me je lipo proša... Posli san vidija da mi je da 3 greške, ali nijedna fatalna... (je, jednon san proša na nizbrdici kroz žuto...
a štaš, bolje i to nego proklizat...) Opet san ima sriće, da je bija neki drugi, garant me je moga zajebavat...
Ne boj se, biće bolje drugi put... Moguće je da si ti za njih 'prekvalificirana' i da te ruše baš zbog iskustva, a za koje smatraju da je neprimjereno... Drugi put malo glumi plašljivu 'plavušu' koja je puuuno vježbala, ali još nije baš super, nego može proć...
Budi previše savjesna oko pravila, TRUDI se vozit što sporije (ali ne presporo tamo di je dozvoljeno brže...) i generalno izgledaj prestrašeno, nervozno, i malkice nesigurno... Ispitivači vole osjetit kako oni znaju, ti si početnik i ne znaš, i to im paše... Barem je meni to upalilo...
A šta ću kad san plavuša...