Tehnički kutak > Tuning skutera

Remen Malossi

<< < (3/7) > >>

Punisher:
Karburator sam očistio prije niti pola mjeseca a svjećica je nova (Boscheva) stavljena prije možda tjedan dana. Ali ne vidim kakve to veze ima sa remenom i kvačilom...  :-X

el:
mozda ti nije stvar u remenu

Mr J:

--- Citat: Punisher - 09 Listopad, 2006, 22:48:41 ---Karburator sam očistio prije niti pola mjeseca a svjećica je nova (Boscheva) stavljena prije možda tjedan dana. Ali ne vidim kakve to veze ima sa remenom i kvačilom...  :-X

--- Kraj citata ---
Kupi NGK svjecicu dodje 25kn Bosch radi svjecice samo za aute, nezna raditi svjecice za motore...

Za dobar start je bitno: 1. Serijske rolice ako je sve serijski (lakse rolice bolje ubrzanje, teze rolice veca vmax)
                                2. Dovoljna sirina remena (jer ostvaruje kontakt sa bocnim stranicama)
                                3. 3 manje opruge na kvacilu (one kontroliraju kada ce se kvacilo otvoriti i ostvariti prijenos na kotac)
                                4. centralna opruga koja ostvaruje pritisak na remen (preporucam malossi zutu)
                                5. dobar omjer zraka i benzina (karburator) jer ako je previse benzina onda radi sa 50 % prave snage!!! Meni je jedno vrijeme bio rastelan karb i ubrzavao je kao 4T a uz brijeg je jedva isao. (to je bilo kada sam ga kupio :-) )

Mr J:

--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2006, 20:05:56 ---čekaj mallo kažite vi meni imam kymco 125 i moram mu nabiti gas na 6000-7000 o/min da bi krenuo malo bolje jel to ok ili malo previše. i kako to spustiti na nekih 4500-5000 o/min.

--- Kraj citata ---
To je o.k. jer ako krece na manjim okretajima onda nema snage jer se masina nije dovoljno zavrtila i nema snage da se razvrti pa to traje duze sto rezultira sporijim ubrzavanjem

el:
moze mi tko objasnit di se oidesava taj karb... (omjer zraka i benge)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju