Tehnički kutak > Tuning skutera

Remen Malossi

(1/7) > >>

Punisher:
Stavio sam na svoj skut (sve serijala) Malossijev remen. Pitanje je: koliko treba proc km da bi lipo sjeo kako treba i da skut pocne povlacit kako treba. Trenutno mi kvacilo hvata izmedju 3000 i 4000 okretaja a kad mu s mjesta dam pun gas popne se do nekih jedva 5000, pocne padati i zatim se popne na nekih 6000. Uglavnom sut za popizdit. Prije mi je sa serijskim dosta dobro povlacio iako je imao svojih sranja (citali ste vec na http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=529.0 ). help please  :hello:  :help:

roby44:
nije do remena, stavi multivar.
50-100km da remen sjedne pa ces vidjet kako ce ic. vjerojatno centralni i rolice.

kirbi:

--- Citat: roby44 - 09 Listopad, 2006, 13:44:56 ---nije do remena, stavi multivar.
50-100km da remen sjedne pa ces vidjet kako ce ic. vjerojatno centralni i rolice.

--- Kraj citata ---

ne vjerovatno nego sigurno...jel to mozda kevlar blet???
remen je ok al ti se brze trosi od serijskog...dobio si nekaj s njim al ne puno....

Punisher:

--- Citat: kirbi - 09 Listopad, 2006, 13:56:25 ---
--- Citat: roby44 - 09 Listopad, 2006, 13:44:56 ---nije do remena, stavi multivar.

--- Kraj citata ---

ne vjerovatno nego sigurno...jel to mozda klevar blet???
remen je ok al ti se brze trosi od serijskog...dobio si nekaj s njim al ne puno....

--- Kraj citata ---
Je kevlar belt je. Pa koliko se moze s takvim remenom prec u km ??? Rolice su mijenjane nekih 100 km prije nego sto sam mijenjao remen. i ja malo sumnjam na centralni... gotovo istovremeno mi remen pocne stezati i variomat i centralni  :sad3: Pa kakva razlika sad odjednom samo radi novog remena... mislio sam ok treba nesto proc s novim da lipo sjedne ali da mi ovako nisko drzi na okretajima to je za nevjerovati  :o . Skuter je teska serijala... stvarno za ne b'livit.

roby44:
kevlar nije za serijalu.  :nono:
ne treba ti to, manje traje nego obican a nema koristi od njega.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju