Tehnički kutak > Tuning skutera

Remen Malossi

<< < (7/7)

Mr J:

--- Citat: roby44 - 10 Listopad, 2006, 21:10:04 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7:
vidjet cemo, onda cu nac nekog ko ima. bitno da ja znam da mi treba pa prije nego rastavim nadem nekog.

--- Kraj citata ---
Mislim da ti je skripac neophodan ali ako nadjes nacina napisi... (Da ti frend drzi dok ti odsarafljujes... dosta riskantno po njegove ruke... )

Druga osoba je radi sigurnosti... Mozes i sam stisnuti i ono stoji zaglavljeno ali postoji mogucnost da ti ne izleti u facu... (prije nego se matica nasarafi)

Mr J:

--- Citat: Punisher - 10 Listopad, 2006, 20:23:50 ---Nije bilo teško... problem je u tome što sam na pitanja uvijek dobivao odgovor manje i usput se sjetio još pitanja koja bi postavio i na kraju ispalo da kao munjen pitam jednu te istu stvar cijelo vrijeme. Uglavnom hvala svima na pomoći  :headbang:

--- Kraj citata ---
Ma nije problem... Tko pita ne skita!

fac-t50:

--- Citat: Punisher - 10 Listopad, 2006, 11:10:35 ---
--- Citat: Mr J - 10 Listopad, 2006, 09:08:04 ---
--- Citat: Punisher - 09 Listopad, 2006, 22:48:41 ---Karburator sam očistio prije niti pola mjeseca a svjećica je nova (Boscheva) stavljena prije možda tjedan dana. Ali ne vidim kakve to veze ima sa remenom i kvačilom...  :-X

--- Kraj citata ---
Kupi NGK svjecicu dodje 25kn Bosch radi svjecice samo za aute, nezna raditi svjecice za motore...

Za dobar start je bitno: 1. Serijske rolice ako je sve serijski (lakse rolice bolje ubrzanje, teze rolice veca vmax)
                                2. Dovoljna sirina remena (jer ostvaruje kontakt sa bocnim stranicama)
                                3. 3 manje opruge na kvacilu (one kontroliraju kada ce se kvacilo otvoriti i ostvariti prijenos na kotac)
                                4. centralna opruga koja ostvaruje pritisak na remen (preporucam malossi zutu)
                                5. dobar omjer zraka i benzina (karburator) jer ako je previse benzina onda radi sa 50 % prave snage!!! Meni je jedno vrijeme bio rastelan karb i ubrzavao je kao 4T a uz brijeg je jedva isao. (to je bilo kada sam ga kupio :-) )

--- Kraj citata ---
Sve to što si napisao je ok i super ali gledaj ovo: stavim stari remen i motor kreće sa višim okretajima (samo poslije već oko 20-30 km/h padne - koji je i razlog što sam uzeo novi), stavim malossijev remen i kreće sa nižim okretajima i koliko god ja njega gurao kad mi skuter ide 80km/h po satu nakon pola ure dolazeći do te brzine okretaji mi nisu preko 7000  (dok je sa starim remenom već oko 65km/h počeo razvlačiti preko 7000) ??? One tri male oprugice, niti centralni niti ništa nije dirano nego samo ta dva remena sam isprobavao i još ne mogu skužiti kako to skuter kreće sa višim,tj nižim okretajima. Može li mi tko to objasniti  :'(  ???

--- Kraj citata ---
u mene je sa serijskim rolicama i federima kvacila polazio sa 6000 a sada s malossi rolicama i plavim federima kvacila polazi sa 7500 i puno bolje ide uzastranu.uopce ne gubi snagu

cvele60:
Tema jeste stara 2god. al dobro  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju