Općenito > Generalno o skuterima

Novi skuter - Kako se ponašati?

<< < (3/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: Aleksandar - 29 Ožujak, 2008, 20:07:18 ---ak je blokiran dakle blokiran je da se nemoze zeznut makina+ ogranicenje na 50 kmh radi 50 ccm. osim tog ak ne drzi puno gasa s blokadon nebu uz brdo išo

--- Kraj citata ---

Moj skut se vrtio vise blokiran nego sa skinutim blokadama, a isao je 30 km/h sporije.

SlowRider:
Meni su zablokirale straznje polutke i vrtio se vise nego na krajnjoj brzini

fran:
Sta znace visoki a sta znace niski okretaji ? Primjetio sam da dosta skutera nema brojac okretaja pa to ljudi procjenjuju po osjecaju, ali ovaj ima (sto je meni prilicno zgodno). Ali problem je sto nemam pojma za 2t motor kaj je visoko, posto mi je jedino iskustvo sa autima i okretajima... mislim ja ga vozim normalno, a kad on na 7000 okretaja... jel to puno, malo, ok? da je auto - ili bi poletio ili bi eksplodirao pri tome, ali ovaj fino vozi :)

jos uvijek mi nije 100% jasno da li mi blokada smanjuje snagu i pri brzinama do 50 km/h - u kojem slucaju ju definitivno skidam jer mi nije problem se suzdrzavat da ne vozim preko neke brzine ili okretaja, ali mi je problem ici 30 km/h uzbrdo dok me pretice svaka budala jer svi idu bar 50

kako stoji stvar s policijom? provjeravaju li oni max brzinu? znam da je problem na tehnickom, ali OK to cu sredit, ali ovak kad te zaustave rutinski... jednom mi se to dogodilo, ali nisu nista trazili osim vozacka+prometna, provjerili 2 minute i hvala dovidjenja

R50X:

--- Citat: fran - 30 Ožujak, 2008, 14:30:25 ---Sta znace visoki a sta znace niski okretaji ? Primjetio sam da dosta skutera nema brojac okretaja pa to ljudi procjenjuju po osjecaju, ali ovaj ima (sto je meni prilicno zgodno). Ali problem je sto nemam pojma za 2t motor kaj je visoko, posto mi je jedino iskustvo sa autima i okretajima... mislim ja ga vozim normalno, a kad on na 7000 okretaja... jel to puno, malo, ok? da je auto - ili bi poletio ili bi eksplodirao pri tome, ali ovaj fino vozi :)

jos uvijek mi nije 100% jasno da li mi blokada smanjuje snagu i pri brzinama do 50 km/h - u kojem slucaju ju definitivno skidam jer mi nije problem se suzdrzavat da ne vozim preko neke brzine ili okretaja, ali mi je problem ici 30 km/h uzbrdo dok me pretice svaka budala jer svi idu bar 50

kako stoji stvar s policijom? provjeravaju li oni max brzinu? znam da je problem na tehnickom, ali OK to cu sredit, ali ovak kad te zaustave rutinski... jednom mi se to dogodilo, ali nisu nista trazili osim vozacka+prometna, provjerili 2 minute i hvala dovidjenja

--- Kraj citata ---

6 - 7 tisuća okretaja je ok za razradu,moj TGB nece krenuti ispod 4500 okretaja

robert:
i ja sam na luni odmah prvi dan skinuo blokade! poslje sam nekih 400-500 km vozio ljepo laganini!
osjetit ćeš da je razrada gotova i da je sve sjelo na svoje mjesto jer će skuter bolje vući i mirnije raditi! isto tako bi potrošnja morala biti malo manja!
blokada ti definitivno smanjuje snagu skutera, to nema veze dali se ti vozio 30, 40 ili 50!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju