Općenito > Generalno o skuterima

Novi skuter - Kako se ponašati?

<< < (4/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: fran - 30 Ožujak, 2008, 14:30:25 ---jos uvijek mi nije 100% jasno da li mi blokada smanjuje snagu i pri brzinama do 50 km/h

--- Kraj citata ---

Da, jedna (od 3 koje imas) blokada smanjuje ukupnu snagu. To je blokada na auspuhu.
Ali ako samo nju skines, tek je onda sranje jer ces ici u daleko vise okretaje nego je to normalno. Zato odmah skini sve 3 blokade.

Blokada koja je na variomatu ne dozvoljava da prijenos ode u visi stupanj. Zamisli to kao da na autu ne mozes ubaciti u 4. i 5. brzinu nego ga razvrtavas u 3. da bi isao pristojnom brzinom.

fran:
ok, blokada definitivno ide dole (sve 3) cim nadjem vremena da to srede... koliki je to posao ? ako mi rade u sluzbenom servisu (zbog garancije) koliko ce me kostati otprilike i koliko traje, tj. jel tipa koji sat pa odem na kavu ili moram ostavljati na koji dan skuter

i ima li realno problema sa policijom i tom navodnom provjerom max brzine?

stark1:
nema potrebe ostavljati skuter kod njih...brzo ce oni to uraditi...otidi popij koju pivu...a garancija ce ti otici...nisi u njemackoj da ti brzinu provjeravaju...

robert:

--- Citat: gigo_sf2 - 30 Ožujak, 2008, 20:21:29 ---nema potrebe ostavljati skuter kod njih...brzo ce oni to uraditi...otidi popij koju pivu...a garancija ce ti otici...nisi u njemackoj da ti brzinu provjeravaju...

--- Kraj citata ---
ovaj savjet ti ja jako dobar! :angry7: :angry7: :angry7:

fran:
bezalkoholnu je covjek mislio =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju