znači ovi pjeskare sve od igle do kamionskih šasija i zimske opereme koju proizvodi rasco i ono kaj dođe na remont izgriženo od soli itd...sve pjeskare sa istom diznom,istim kompresorom..
stvar je samo kakav pijesak se koristi jer se nemre pjeskarit sve sa istim..
znači,kaj god im odnesem oni ispjeskare da je taman blago hrapavo za plastificiranje,bilo aluminij,bilo limovi takni itd.
nikad ništ nije bilo iskopano a kamoli proderano poprek il sjebano..
kaj se tiče tog pjeskarenja doma,posudil sam od frenda pištolj sa posudom za pijesak,al ne ovi jeftilen dreki iz lidla i slično nego profi pištolj za sitna pjeskarenja sa keramičkim diznama itd,sklepal je frend komoru i na kraju sve je to k. da napraviš posel,bar ja ono kaj mi treba (klješta pjeskarit i slično,felge nemreš ni pomislit pjeskarit).
dok zbrojim to kaj sam pun pijeska,vrijeme,struja itd,bolje mi se isplati odnest kod njih,pričekam i odma mi sjpeskare i idem doma i na plastificiranje..
nema tog boga i isusa da bi se ja više zaebaval za 50-100 kn da gubim vrijeme i prašim se nepotrebno..probal sam,znam kak je to i znam da više nikad nebi i nebudem s tim imal posla..
a ovo kaj grale priča za frenda,videl sam i ja na svoje oči..500l kompresor,tlačna komora,pištolj profi sa posudom i opet nije ni blizu ko ovi vijčani građevinski kaj rade pravi poso..