I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Neznam čemu bi to služilo..Ić ću sad do ovog tu Lidla na Sveticama, ja se nadam da imaju taj pištolj pa ću ga uzet..
Fala za linkove i slike A ja imam ovaj set, onda za šta je ovaj ko pištolj s crvenom posudom s donje strane, u desnom gornjem uglu slike..To je onaj set šta dode s kompresorom
tacno males,ja unutra naspem benge ,stavim blokove u banjicu i cistim ih tako,samo sta brzo trosi pa vise puta upotrebljavam istu bengu ili razredjivac
to sam i ja znao radit ali sa običnom špricom za lakiranje,bila je stara pa je svakak bacala,i nije puno trošila a solidno je obavljala poso...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Kak ne postoji? To je drugi naziv za turneju po cevabdzinicama kad se degustiraju pljeskavice
mogu ja nešto pitati jel se to pLJeskarenje obavlja sa pljeskavicama ili
isprobao sam danas onaj pištolj za pjeskarenje iz Lidla...ne skida baš farbu to je slabo za to.. al super čisti hrđu sa nečeg željeznog..jedino nisam probo na aluminiju :S to ču drugi put...korisio sam onaj sitni pjesak za gletat zidove, i dost brzo se troši.. al mislim za nekaj manjega očistit ovak, 1 lopata tog pjeska je dosta..i da kompresor mi je bio stalno na 6 bara..sve u svemu 60 kn vrijedi da ga jebeš...
trebo si kupit kvarcni pjesak,zato i ne skida sa običnim tak dobro...pojačaj pritisak i vjerujem da bi bilo bolje....kažeš lidl?60kn? jbt jel ima još toga....
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
onaj iz lidla parkside misliš? ima posudu u koju staviš pjesak?