nisam ja nego ti ocito.. pa jbt, ako nisi vozio kako znas kako se moje kocnice ponasaju... valjda ja znam ako ja vozim na njima jbt...
reci mi jel moguce da serijska srka 150 sa 2.2 bara u zadnjoj gumi normalno startta, a da isto sve samo sa 1.3 bara skace na zadnji lagano pri startu i da oko 40 kmh samo ode na zadnji...
ja osobno nikad nebi rekao da je moguce, ali zbog toga umalo se nisam rasuo ko pi*ka pa sam vidio da ocito jest...
i gagi je nesto skoro isto rekao pa su svi ga nasrali, ali sto je najzalosnije, istina je
Drnda probaj pumpicu od sp180 staviti al da je uredna i ok?
ja sam imao slicnih problema dok smo se vozili u cakovcu, em kaj sam imao gumeni lajtung i em stari potroseni serijski disk.
Bokte nikako stat nakon ravnice , zaletavao sam se ko kreten i u zadnji tren bi nekako usporio sto je izgledalo bas ono pocetnicki XD
Nabavio pleteni lajtung, stavio od sp180 pumpicu, novo ulje u sistem, disk malossi stavio i ČUDO,malo pipneš rucicu, koči bez beda i na prednji mogu sa malo bremzanja sto prije nisam nikako mogao.probaj drugu pumpicu i ako ti je star disk onda neki drugi zamijenski za probu pa vidi...pleteni LOJTUNG pretpostavljam da imaš