Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: replica na serisku radilicu ????  (Posjeta: 4305 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
Odg: replica na serisku radilicu ????
« Odgovori #20 : 21 Studeni, 2011, 12:12:38 »
jer mi tata nije vlasnik firme i nemam 4 vozila od kojih su 2 terenca i nijedan nije stariji od 3 godine ko tvoji..

ma blago meni....hahhahaa pitam se zasto onda i dalje vozim skutere :P

i sam za informaciju u mojoj bogatoj skuter povijesti u kojoj sam promjenio ak se ne varam zasad 11 skutera samo mi se jednom desilo da mi je kit cviknuo i to kad sam posudio stalkera drugoj osobi da se vozi nekoliko dana(nije pazio na neke detalje)....eto valjda ja onda imam srece s obzirom da na skuterima imam pređeno vise od 100000km neznam tocno al i nebitno i to je vec velika brojka  

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 21 Studeni, 2011, 12:23:08 »
obraćao sam se drndi a ne tebi..

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 21 Studeni, 2011, 12:27:03 »
jaooo drndolina pa jel to istina....tata ti ima miljone a ti imas doma 8 krama od kojih ni jedna ne vozi hahahahahaa

Offline ivanm

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 21 Studeni, 2011, 13:59:23 »
meni je samo jedan kit zacvikao ajmo reći mojom krivnjom... prošle godine mhr replica sa nardom.. zbog premale dizne.
a i taj cilindar sam neoštećen prodao jer je samo klip dobio rupu..
polini sport nije zacvikao nego je probila brtva, prodao sam ga članu Luka_B i normalno je vozio dalje..
na pežou mi je malossi sport zacvikao zbog toga što pežoov prokleti vakum ventil nije davao dosta goriva na full gasu.. (dugo mi je trebalo da to skužim)
na zipu mi je malossi sport zacvikao nakon 12000km jer je pukla rešetka ležaja i podletila pod klip.. (vozio sam na serijskoj radilici i ležajima sa 22000km na sebi)
svi ostali setupi koje sam složio idu dan danas normalno osim jedne replice ac koja je zalijepila nakon 3000km jer je tip sipao neko "no name" ulje pa je dobio riseve i izgubio kompresiju.. nakon toga stavljen je malossi gus gore na nedirnut ostatak setupa karba i prijenosa i ide dalje..
toliko o mojim silnim zacvikavanjima i pedantnosti u praksi..

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #24 : 21 Studeni, 2011, 14:44:01 »
s obzirom kolko si pedantan i precizan u teoriji praksa bi ti morala bit savrsena xD

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #25 : 21 Studeni, 2011, 17:25:54 »
gle, ja skupljam za popravke jer mi tata nije vlasnik firme i nemam 4 vozila od kojih su 2 terenca i nijedan nije stariji od 3 godine ko tvoji..

samo cu reci da se grdno varas, nemam nikakvu firmu, niti sam ikad imao, trenutno imam 3 vozila, od toga je 1 terenac... (prodan drugi )
sam zaradjujem za svoje stvari i ne zelim od drugoga kune, jer ne zelim osjecaj da imam nesto sto zapravo nije moje..
toliko o tome

dalje: cviknuo mi je skuter jednom, malossi sport prilikom kurblanja je izletio osigurac jer je do gasenja sve bilo ok, upalio poslije na kurblu i dok se grijao na mjestu samo je zastrugao i ugasio se... prakticki slucajnost, ali nebitno, cviknuo je...

gle... imam i ja rezije, i imam odgovornosti svoje , nemam zenu i djecu pa nemam toliko troskova, ali su prisutni, ali zato si mogu priustiti neke stvari sto ti nemozes, jbg, shvacam te u potpunosti u tomee.  :icon_thumright:

dalje.. znam pun rac ljudi koji sa seriskom radilicom vrte oko 12 tisuca okretaja vec ohoho kilometara...
u tvornici se upresa u 3 sec, ALI, prvo upresavanje je najkvalitetnije, naknadno su vec i dosjedi slabiji, postoji mogucnost losije ugradnje ili lose serije lezaja i pun rac jos faktora.. tako da ako se nista ne cuje i nema lufta ja bi drzao serijsku dok se ne cuje koji simptom...

ovo gore nije uvreda, samo sam htio argumentirano objasniti  :hello:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 21 Studeni, 2011, 18:09:01 »
je, slažem se i ja sam sastavio nekoliko setupa sa serijskom radilicom ali su imale od 5-10000km na grbači a ne 25000.. za alu kit bih uvijek stavio poliamid ležaje jer sam vidio cilindar kak izgleda kad klip prožvače čeličnu rešetku.. gus nisam mogao brusiti ni na 2. specijalu jer je ris bio toliko dubok... sa replicom lc pogotovo se nebih zezao jer je nova preko 200€ :nono:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #27 : 21 Studeni, 2011, 18:17:32 »
drnda pa kai ti stvarno tata nema miljone sad si me razocaro i necu ti vise bit prijatelj :P

btw čelik je zakon jebes plasticne lezajeve pa ne slazes motore i autice za djecu xD

Offline Ivan46

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2t power by Hello Kitty
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: Vemar
  • MojSetup: xenon+neon
  • MojSpuh: Akrapovic
« Odgovori #28 : 21 Studeni, 2011, 18:18:24 »
ivane vidim gore si napiso da si imo mhr replicu i narda,ja imam u planu uzeti narda,pa kako se to dvoje slaze i koliko kosta polovan nardo?

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #29 : 21 Studeni, 2011, 18:20:27 »
da je dobar košta oko 700kn +/-.. ja sam svog prodao za 750kn brijem... radi to dosta dobro samo ga treba dobro napajati s benzinom..

Offline Ivan46

• maxi forumaš
« Odgovori #30 : 21 Studeni, 2011, 18:23:49 »
da je dobar košta oko 700kn +/-.. ja sam svog prodao za 750kn brijem... radi to dosta dobro samo ga treba dobro napajati s benzinom..
aha ok,ma mislio sam uzeti narda i neku jos sporsku radilicu,a sto se tice napajanja i sada mi trosi oko 9 ili 10 litara na 100km,tak da,jbg.litra manje vise,xD. :glasses9:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #31 : 21 Studeni, 2011, 18:28:42 »
aha ok,ma mislio sam uzeti narda i neku jos sporsku radilicu,a sto se tice napajanja i sada mi trosi oko 9 ili 10 litara na 100km,tak da,jbg.litra manje vise,xD. :glasses9:

to je i za runnera puno previse :dontknow:

Offline Ivan46

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 21 Studeni, 2011, 18:31:14 »
to je i za runnera puno previse :dontknow:
karb je savrseno nastelovan,mislim da mi je oso semering na radilici,pa od tamo vuce viska zraka,a nemogu skinuti radilicu sa one strane od magneta nesmijem skinuti saraf jer se vise nece moci vratiti nazad.

« Zadnja izmjena: 21 Studeni, 2011, 19:00:41 Ivan46 »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #33 : 21 Studeni, 2011, 18:49:50 »
imao sam i poliamid i celik, i da sad ugradjujem celik bi stavio.. poliamid se drugacije ponasa kad ode... nezz koji je trajniji, ali mislim da je celicni po tom pitanju bolji, nikad mi resetka nije izletjela ni nesto slicno, to ti je mozda od pregrijavanja ili slabog podmazivanja, neznam koji bi drugi razlog mogao biti ako ti se nisu culi otprije....

ivane, to je prevelika potrosnja .. kod mene je replica i nardo vukla 5-8l , ovisi kako si vozio...pezo sf2 je bio, ali i piaggio je tu negdje ako je sve ok...

mario , ko ti kriv, neznas sto propustas  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 21 Studeni, 2011, 18:54:31 »
metalna rešetka je od prešanog čeličnog lima, sastavljena je iz 2 dijela ušvršćena sa 10-ak malih nitni.. stvarno mi nije jasno kak te nitne popuste i rešetka pukne, pogotovo na 12000 okr/min.. :icon_scratch:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #35 : 21 Studeni, 2011, 19:02:06 »
samo pogledaj forum, ma evo samo zagreb, pogledaj koliko je bilo he setupa i na kakvim lezajima su vozili i kome se rasula resetka.   :happy8:

Offline gilera50sp

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: opuzen
  • Moj Skuter: gilera runer sp
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #36 : 21 Studeni, 2011, 20:10:04 »
aa drnda  ako bude para do lita  uzecu  radilicu ako ne  probacu stavit  replicu gore ali sa  zx-om    na serisku   aaa na neku sportku ice yasuni  r ali to sve sad ovisi oce bit stogod za bozic i tako dnevnica nes  :)

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #37 : 21 Studeni, 2011, 20:36:41 »
sta dsa ti kazen, tvoj skuter, tvoj izbor.. ja znam sta ide na moga i sam riskiram hoce li nesto otici u 3pm... ako i ode, barem znam zasto  :laughing7: :laughing7:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #38 : 21 Studeni, 2011, 20:38:27 »
ko ne riskira ne profitira :p

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #39 : 21 Studeni, 2011, 20:56:11 »
ja na zipu vozim sad malossi sport na serijskoj radilici, promjenio sam lezajeve radilice jer su se culi a i radilica je trpila ribanje cilindra  i evo sad sve serijala osim cilindra i znalci mi govore da se cuje radilica, onako lupa, ja sam uvjeren da je to samo plastika od hladjenja ili stvarno radilica proizvodi zvukove. iako klipnjaca nema lufta? iglicasti na klipu je nov itd. na takvoj radilici bi razmislio dvaput dal bi stavio neki jaci setup. al na nekoj koja nema ni 10000km ili cak 20000km i nikad nije ribala slobodno bi stavio.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34