Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (15/35) > >>

Kamba:
Pralas ti si napravio 300 km s tim ležajem....to je ništ i nemoš uopće govorit jel valja ili ne valja,kužiš.... :dontknow:

...Sale je sa Tpr-om dosad odvozio 4000 km i više s 12 mm MHR igličastim,nije ga uopće mijenjao...njemu se vrti oko 13200 okretaja....

pralas:

--- Citat: Kamba - 10 Studeni, 2011, 16:08:57 ---Pralas ti si napravio 300 km s tim ležajem....to je ništ i nemoš uopće govorit jel valja ili ne valja,kužiš.... :dontknow:

...Sale je sa Tpr-om dosad odvozio 4000 km i više s 12 mm MHR igličastim,nije ga uopće mijenjao...njemu se vrti oko 13200 okretaja....

--- Kraj citata ---
da se htio razletiti u tih 300km bi se razletio vjeruj mi...
nakon toga je napravio jos kilometara na naturpijanoj serijali a sada upravo isti taj lezaj vozi na jos jednom skuteru...

oduvijek sam koristio malossi mhr i kada sam imao yasuni r i poturpijani dr evo,jos i na tgb-u sa polini sportom i gianelli extra i nikad nije otkazao...

nemamo vise o cemu pricati

igor.sb:
ne bi

veselko je na 10mm s6 racing i roost nakon 2tkm mijenjao kariku, iglicasti bio ''ko nov'', ubrzo nakon toga je sve oslo u pm, da je promijenio nakon te 2tkm ne bi se desilo to sto se desilo

Miki-speedy:

--- Citat: pralas - 10 Studeni, 2011, 16:21:01 ---da se htio razletiti u tih 300km bi se razletio vjeruj mi...
nakon toga je napravio jos kilometara na naturpijanoj serijali a sada upravo isti taj lezaj vozi na jos jednom skuteru...

oduvijek sam koristio malossi mhr i kada sam imao yasuni r i poturpijani dr evo,jos i na tgb-u sa polini sportom i gianelli extra i nikad nije otkazao...

nemamo vise o cemu pricati

--- Kraj citata ---

Znaci stavim lezaj,vozim ga 300km i ako se do tad ne razleti nece nikad?  ::)

pralas:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Studeni, 2011, 16:27:30 ---Znaci stavim lezaj,vozim ga 300km i ako se do tad ne razleti nece nikad?  ::)

--- Kraj citata ---
aj ti si glup,ako ne znas kako se odrzava jaci midrace sa 10 mm igličastim onda se ne javljaj  ::)
velika je razlika izmedu 10 i 12 mm na tako jakom setupu,i mjenjanje iglicastog je nakon odredene kilometraze...
da mi roost nije pukao,10 mm iglicasti bi mjenjao nakon 800-1000km-zasto?
prvenstveno radi sigurnosti,jer se taj skuter nije vozio ispod full gasa a za takav setup treba biti i spreman na svako malo rastavljanje i promjenu dijelova radi sigurnosti...i garantiram da bi 1000km izdrzao bez problema!
nije ti to base setup da iglicasti mjenjas svaki 10-15 000 km...
i zato ako nisi nikad imao takav setup nemoj se praviti pametan jer ne znas ni ono osnovno sto se i kada radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju