Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (14/35) > >>

J.U.R.C.A:
jedino mi se u svem tom ne svidja mozebitna tezina.. sad kad bi netko imao vagicu pa izvagao oba lezaja....

ivanm:
to se preklopi s masom bolcne koja je laksa od one 12mm

danc00:

--- Citat: J.U.R.C.A - 10 Studeni, 2011, 12:23:53 ---jedino mi se u svem tom ne svidja mozebitna tezina.. sad kad bi netko imao vagicu pa izvagao oba lezaja....

--- Kraj citata ---

A to bi stvaralo probleme za što? Hmm, imal budem ja oba ležaja samo nemam preciznu vagu  :sad1:

Al kak Ivan veli, kod 12mm je i klip možda teži, bolcna sigurno tak da ak mi je sad ležaj malo teži od običnog ne bi trebalo štetit ...barem ne znam za kaj?

Al vjerojatno je i zato rađen od srebra, a ne iz istog materijala ko recimo MHR, možda je srebro lakše malo a iste čvrstoće!

luna500rr:
neznaci to malo nista, po ovim ''valjcima'' na s6 lezaju bi rekao da je puno izdrzljiviji od obicnih lezaja jer se manje kosuljica vrti a ove debele iglice mogu 'progutat' i manja ostecenja u dosedu i bolcni...
mislim da je najveca prednost ova kosuljica, meni je skuter dva puta zaribao jer se kosuljica lezaja raspala, konkretno komadic 1x1x1 mm sto drzi iglice da ne ispadnu iz kosuljice uleti pod glavu, napravi urnebes na celu klipa i na kraju precvika karike...
ovako se skuter cuje u tom slucaju:

po pitanju 16mm dosjeda na radilici, sto je cvele spominjao, ima lezaj u lagerosa, dakle adapter s 16 na 10, tako koju god radilicu za 12mm bolcen uzeo, moze se nac adapter na 10mm...

pralas:
radite toliku zbrku da je to nevjerovatno...
ja sam imao na roostu i metrakitu radilicu i iglicasti 10mm(malossi mhr iglicasti) znaci to se vrtilo do 13 500 okretaja i skuter je stalno bio teran koliko ide a lezaj je sve izdrzao i nakon skidanja bio kao nov,nakon toga je odvozio jos kilometara i sve 5!

ne shvacam sta ste se tolko usrali da ce 10 mm lezaj puknuti na 11 000 okretaja maksimalno...
malossi mhr iglicasti uz redovnu zamjenu i nemas brige...
drugo bi bilo da se radi od midrejsu ili jacem midrejsu,onda je svakako bolje 12mm ali za ovaj setup stvarno nema potrebe...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju