Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (35/35)

ivanm:
 ;D ;D ;D

danc00:

--- Citat: Kamba - 21 Prosinac, 2011, 06:02:00 ---Nema problema! Frende nisam napisao da se tvoj zajeb nemože riješit,dapače napisao sam čekičem da treba doterat u red! Ajd samo nek valja!

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

@Ivanm -
 ;D pozabil sam da ne piješ...ajajaj ne znam ni di ima tih "cool" piva

ivanm:
ima u dućanu odma tu ispod mene  :icon_biggrin:

danc00:
Blok je složen, sve štima.

Imam jedan problemčić koji je imal Pajo ak se dobro sječam. Matica na variomatu, tj radilica na strani variomata je nešto kraća nego kod serijske radilice, i sad mi matica ne dođe skroz na navoj, nego ostane izvan nekih 1,5-2mm. Znam da je i kod Paje tak bilo pa ak zna netko kak je to riješil nek javi. Na serijskoj je uvjek navoj bio vani, no sad fale baš dva navoja da osovina proviri izvan matice, ak me kužite.

Nije niš strašno, matica primi kak spada ali velim, možda se da popravit :dontknow:

I zanima me jel tko od Vas radi ili zna tko radi provjeru pod tlakom, htio bi vidjet jel mi pušta di komprasiju ili vuče falš zrak. Jel ima tko od Vas manometar i za to potreban alat...sad mi je blok dole pa ga lako stavim u auto i dofuram di treba.

Jel se to može di testirat ili si sam moram radit alat?? Ako neko ima nek mi javi, budem mu platil samo da mi to provjeri pa da sam miran :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju