Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
zoksi:
Uhh sta reci sada pametno....pa nista....nema tu nekog pravila i ne treba taj problem generalizovati.
Evo ja vec 5k vozim setap iz potpisa sa bolcnom 10mm bez problema...i sta sada :dontknow: ....mozda ce terati jos 5-10-15k a mozda i sutra vrisne.
Radilica,cilindar,klip itd uglavnom stradaju zbog ne strucne ugradnje (mada malo njih to prizna).
pralas:
--- Citat: zoksi - 10 Studeni, 2011, 17:26:12 ---Radilica,cilindar,klip itd uglavnom stradaju zbog ne strucne ugradnje (mada malo njih to prizna).
--- Kraj citata ---
slažem se s ovim u potpunosti!
treba i paziti kod ugradnje iglicastog da se ne udara po njemu kada treba staviti bolcnu,dosta bisera krivo slozi ili stavi stari iglicasti pa se cude kako mi je puko iglicasti i onda pricaju nebuloze po forumu...
Miki-speedy:
--- Citat: pralas - 10 Studeni, 2011, 17:05:31 ---aj ti si glup,ako ne znas kako se odrzava jaci midrace sa 10 mm igličastim onda se ne javljaj ::)
velika je razlika izmedu 10 i 12 mm na tako jakom setupu,i mjenjanje iglicastog je nakon odredene kilometraze...
da mi roost nije pukao,10 mm iglicasti bi mjenjao nakon 800-1000km-zasto?
prvenstveno radi sigurnosti,jer se taj skuter nije vozio ispod full gasa a za takav setup treba biti i spreman na svako malo rastavljanje i promjenu dijelova radi sigurnosti...i garantiram da bi 1000km izdrzao bez problema!
nije ti to base setup da iglicasti mjenjas svaki 10-15 000 km...
i zato ako nisi nikad imao takav setup nemoj se praviti pametan jer ne znas ni ono osnovno sto se i kada radi...
--- Kraj citata ---
Hahahahahaha,sad ti ispade glup :toothy12:
Sarkazam,znas sta je to? ::)
danc00:
Mene prvenstveno zanima kakav je stage 6 10x17x13 ležaj za 12mm radilicu :icon_thumright:
Ja sam 100% siguran da mi 10mm motoforce evolution radilica sa MHR igličastim neče vrisnut ni nakon 3000km...ugrađujem kak treba, podmazujem i radim mješavinu kak treba a kaj je najbitnije vrtilo se bi na 11 000okr maksimum!
E sad Ivanm mi je predložil 12mm radilicu RADI BUDUČNOSTI, nikad ne znaš, a radilice 10 i 12mm isto koštaju(pa zakaj ne bi uzel jaču), samo kaj je igličasti duplo skuplji :icon_thumright: :laughing7:
Kaj je najbitnije mislim da ni nem uzel 10mm jer ju sad ni nemaju, osuđen sam na 12mm i stage 6 igličasti...pa kud puklo da streljilo!
A i Pralas ima praf, kaj se igličastog 10mm tiče, na midraceu ga treba mijenjat nakon 1500-2000km i onda si miran, jer radilica to izdrži ali igličasti je vjerojatno preslab za te okretaje...iznad 11-12 000 :icon_thumright: Motoforce evolution 10mm radilica ide i do 15 000okr, ali kaj ti to znači kad bi se igličasti raspal nakon 500km...
pralas:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Studeni, 2011, 18:38:19 ---Hahahahahaha,sad ti ispade glup :toothy12:
Sarkazam,znas sta je to? ::)
--- Kraj citata ---
s kim se ti prepires?
ma s kim ti pricas dijete drago???
ma ko tebe uopce ozbiljno dozivljava???
ma moras ti jos puno cilindara promjeniti da bi se imao ista prepirati....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju