Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

(1/35) > >>

danc00:
Pozdrav, pročital sam svega i svačega o ležajevima i radilicama al htel bi tu konkretne odg. kaj se tiče mog slučaja :toothy11: ako ne smeta!

Motoforce Evolution

-tu radilicu bi upiknul, koštala bi me 80€(600kn) nova! Sad jel to dobra i pouzdana radilica, ili bolje da uzmem HPC, mada ISKRENO ne daje mi se 40€ više za isto sranje, ako je Motoforce dobar i pouzdan onda bi njega uzel!

Jel neko ima tu radilicu i iskustva??

Drugo, zanima me još RMS radilica, ona koja se da nabaviti kod Auta KReše, jel ta dobra također, i kolko ona košta kuna ako nekao zna, ili bolje ovu prvu?

I Zadnje pitanjce su LEŽAJEVI!! Nisam uspel pročitati cijelu temu "Lageros" jer su mi oči otpale na pola.

NA KRAJU KOJI LEŽAJEVI SU PRIMJERENI MOJEM SETUPU ??? ;D ?  Ja sam se odlučil za ove 6204 TN9 / C4 HLHT23 znači sa polimid kavezom i C4 tolerancija, ili može meni i C3 pošto se setup ne bude vrtel iznad 11000okr!

Ajde pomozite Vi koji ste to mijenjali i znate kaj i kak treba!! Idem u ZG uskoro pa da svratim u LA-geros  :icon_thumright:

fleky911:
za ležajeve :
ja ću stavit tpr-a i rekli su mi da je c3 taman za minarelli
a dok sam rastavljo blokove jedan je bio c3 a drugi c4

bakija:
na tpr-a bolje c4 jer se on vrtiii

Miki-speedy:
Ako si siguran u sebe da znas ugradit poliamidni kavez uzmi njih,c4 ti ne treba
Mada ja bi radije stavljao celicni kavez :icon_thumright:
I bolje od motoforce za 80e ne moze,uzmi nju

radomir.g:
Odlicna je ta Evolution radilica.. Do sada se na nju bas niko nije pozalio. Samo moras uzeti bolji iglicasti jer nema leba od tog Motoforce.
Lezajeve koje god da uzmes nema greske jer je najvaznije da se kvalitetno ugrade  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju