Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (31/35) > >>

s_f_2:
E ljudi kupio sam RMS racing radilicu dali da stavim njen iglicasti ili da uzmem neki sigurniji ?

ivanm:
drugi.

danc00:

--- Citat: ivanm - 15 Prosinac, 2011, 07:07:37 ---da, prilagodi kanale na bloku onima u cilindru da nemaš stepenicu.. i brtvu doradi..

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Budem se malo poigral s tim.

danc00:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,58380.new.html#new

Evo par slika.

Malo mi je čudno kaj radilica nema lufta kak vi velite da mora imati kod C4 lagera :icon_scratch: :icon_scratch:

Stegnuo sam onih 6 vijaka prema manualu 13Nm i radilica se je ljepo okretala ali kad si zavrtel nije se vrtela od inercije neg je odmah stala...onda sam malo otpustil te vijke i sad je super, vrti se kak treba, ubiti nisam ih niti stezal na 13Nm jer sam imal osječaj da bum spuknul navoje van, ko je napisal da se  ti šrafi stežu na 13Nm M6 imbus taj je lud do kraja :dontknow:

A semering kod variomata treba sjesti između ona dva graničnika, ne smije ići do kraja jer zatvori rupu kroz koje dolazi ulje do ležaja? Jel tak? Kad sjedne između ona dva graničnika/ispupčenja semering to je onda to?

A onaj drugi kod magneta je takav kakav je, samo se stavi do kud ide?

Velim samo mi je čudno to sa lagerima kaj nema lufta a C4 su...ja neznam vi velite da moraju imati lufta :icon_scratch:

pajo:
kad budeš napravio koji kilometar če vijerovatno dobit svoju toleranciju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju