Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
ivanm:
igličasti koji si dobio s radilicom nemoj ni slučajno stavljati..
danc00:
--- Citat: ivanm - 14 Prosinac, 2011, 20:10:24 ---igličasti koji si dobio s radilicom nemoj ni slučajno stavljati..
--- Kraj citata ---
Naravno, MHR je spreman :icon_thumright: Ovaj ide u prodaju, serijalu i base bude izdržal bez problema.
pralas:
taj bgm iglicasti koji dođe sa radilicom je žešće sranje od lezaja i na njemu nebi vozio ni base setup...
sretno!
danc00:
--- Citat: pralas - 14 Prosinac, 2011, 23:14:03 ---taj bgm iglicasti koji dođe sa radilicom je žešće sranje od lezaja i na njemu nebi vozio ni base setup...
sretno!
--- Kraj citata ---
Ma boli me tuki za BGM igličasti ležaj... baš da ne serijalu/base do 9000okr nejde to ne vjerujem ali nije ni bitno...
A valjda bu dobro sjela, sad ide u šrkrinju na duboko smrzavanje da nabacim lagere na nju pa u blokove....
E da kaj sam htel pitati, rastavim blok na pola, i stavim cilindar te zabilježim kolki preklop cilindra na blok i to malo poturpijam dole jel tak, jer nema smisla ak cilindar ima veliki usis a blok ga zatvori 2-3mm. Ne mislim to sad polirat na milimetar, nego malo tek da radim nekaj.
ivanm:
da, prilagodi kanale na bloku onima u cilindru da nemaš stepenicu.. i brtvu doradi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju