Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?

<< < (29/35) > >>

danc00:

--- Citat: ivanm - 06 Prosinac, 2011, 07:05:01 ---od oka sjećam se da je ležaj bio manji od piaggiovog, tak da računaj da je vanjski fi 16mm a ne 17mm ko na piaggiu..
ali naravno, 100% tek nakon mjerenja... pitaj begu koja je vanjska dimenzija njegovog igličastog jer su klipnjače iste na toj suzuki ditech i tvojoj 12mm klipnjači.

--- Kraj citata ---

Imaš praf Ivan
Evo,

dobil sam odgovor: "BGM evolution je ista radilica kao i MF evolution, razlika je u pakovanju"  - riječ je o 12mm (znači ne paše sa stage6 ležajem)

A za stage 6 ležaj: "ionako ne treba uzmat taj redukcijski ležaj jer je loše kvalitete, ili 12mm klip s bolcnom(uz gore navedenu radilicu) ili BGM evolution 10mm koja je jedna od najkvalitetnijih radilica"

A 12mm klip ne da ne mislim kupovat, nek nemam mogučnost. Tak da će vrlo vjerojatno ići ta 10mm radilica, pa ću svake sezone promjenit igličasti i bok...nema mi druge.

Jebiga, znam da hoćete svi 12mm, i vjerujem da je jača, tj da je igličasti jači. Ali kad sam u startu sjebal sa Italkitom, trebal sam uzet verziju sa 12mm bolcnom.... sad mi nema pomoći.

marjan.vxr:
ako vec oces 12 mm radilicu kupi klip sa 12 bolcnom i nju, ako nezelis kupovati klip kupi radilicu sa 10 mm klipnjacom i to je to nikakva mudrovanja. a ja bi na tvojem mjestu rade stavia 10 mm radilicu sa pravim iglicastim nego 12 mm sa tim redukcijskim. toliko.

s_f_2:
da ne otvaram novu temu htio bih samo pitat kakva je  RMS Racing radilica i moze li ona na midrace ?

doritos:

--- Citat: s_f_2 - 11 Prosinac, 2011, 14:56:37 ---da ne otvaram novu temu htio bih samo pitat kakva je  RMS Racing radilica i moze li ona na midrace ?

--- Kraj citata ---

moze, trpaj gore

danc00:
Evo ljudovi, hvala na pomoći :icon_thumright: Odlučil sam se za BGM, sad idem to polagano slagat pa vam javim...nadam se da bu trajalo :toothy3:

Tj nije mi ni u daljenm planu stavljat drugi kit tak da za ovaj setup 10mm radilica bude držala...barem tak izgleda ;D Da se ne ponavljam tu vam je u zadnjem postu:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,58380.new.html#new

BTW- osobno sam izmjeril BGM 12mm radilicu i da nebude više zablude REDUKCIJSKI LEŽAJEVI 10x17x13 NE PAŠU NI NA BGM NI NA MOTOFORCE EVOLUTION 12MM RADILICE

Radilica(gornja pesnica) je promjera 16mm :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju