Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
ivanm:
i ta je 120€ eto, nek naruči onda tu
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=768&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=142
danc00:
--- Citat: ivanm - 05 Prosinac, 2011, 21:59:26 ---i ta je 120€ eto, nek naruči onda tu
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=768&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=142
--- Kraj citata ---
Pa da, za tu sam i pital BGM EVOLUTION 12mm, isto košta kao i 10mm. Samo KAŽEm, meni je problem jel stage6 igličasti stane u nj, jer u Motoforce 12mm ne stane kad je radilica 16mm umjesto 17mm, a me razmete :icon_thumright:
Meni je bitno zbog ležaja, sve one su 12mm i svaki 12mm ležaj stane u nju, ali ne stane u svaku stage6 ležaj 10x17x13.
U Motoforce Evolution 12mm DEFINITVNO NE STANE....ali za BGM ne znam...pa JEL ITKO OD VAS ZNA DIMENZIJU PESNICE BGM EVOLUTION RADILICE :icon_scratch:
ivanm:
od oka sjećam se da je ležaj bio manji od piaggiovog, tak da računaj da je vanjski fi 16mm a ne 17mm ko na piaggiu..
ali naravno, 100% tek nakon mjerenja... pitaj begu koja je vanjska dimenzija njegovog igličastog jer su klipnjače iste na toj suzuki ditech i tvojoj 12mm klipnjači.
Josip:
--- Citat: danc00 - 05 Prosinac, 2011, 23:16:42 ---Pa da, za tu sam i pital BGM EVOLUTION 12mm, isto košta kao i 10mm. Samo KAŽEm, meni je problem jel stage6 igličasti stane u nj, jer u Motoforce 12mm ne stane kad je radilica 16mm umjesto 17mm, a me razmete :icon_thumright:
Meni je bitno zbog ležaja, sve one su 12mm i svaki 12mm ležaj stane u nju, ali ne stane u svaku stage6 ležaj 10x17x13.
U Motoforce Evolution 12mm DEFINITVNO NE STANE....ali za BGM ne znam...pa JEL ITKO OD VAS ZNA DIMENZIJU PESNICE BGM EVOLUTION RADILICE :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
jel problem zamolit efz-a da posalje mail na sc i pita njemca da izmjeri? ocu ja to napravit?
ako ti jer reka gumi da pase na malosi hpc a vanjski fi lezaja malossi je 17 a malossi lezaj pase nabgm klipnjacu eto ti rjesenja :icon_thumright:
sve pase, al svejedno cu ja pitat erotika :toothy12:
s_f_2:
..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju