Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 28 Listopad, 2011, 01:08:23 ---Nisam rekel da nemam iskustva, nego nikad nisam na svojem skuteru to radil...no ležajeve jesam mijenjal i poprilično znam o njim u teoriji ak to kaj znači :dontknow:
Zašto bi čelični kavez bio lakši za ugradnju, pa ne mislim ni po jednom udarat, sve ide na toplo-hladno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nisam rekao da ne znas,samo napominjem,po meni je teze
--- Citat: bakija - 28 Listopad, 2011, 01:14:50 ---ide c4 najnormalnije...kad se ugrije blok on upada ko u maslac ja sam sebi prije 10 dana mijenjao ležejeve....prvo sam stavio ležajeve u blokove radilica unutra tri duga šarafa na koje sam dotezo dok se blokovi nisu približili na jedno 1.5cm ta tri vanka i svih normalnih 8 unutra i dotežeš ih cik cak dok se blokovi skroz ne spoje dobro dotegneš i nema beda radilica nije ni malo zapinjala u poćetku...ide normalno..ti ležajevi uopće nisu toliko osijetljivi koliko mi mislimo...i kad prvi put uplaiš motor sa novim ležejevima nećeš odma full gas pustiš ga 10 min da se dobro ugrije,ugasiš ga da se ohladi i ponovno ga upališ da se ugrije i tako par puta...i ako koim slućajem ležaj ne sjedi u bloku najbolje kod tog grijanja i hlađenja će nasjesti kako treba...samo je bitno da se ne lupa po njima...
--- Kraj citata ---
Ajde kako ih ubacujes?
igor.sb:
--- Citat: danc00 - 27 Listopad, 2011, 23:41:09 ---tu radilicu bi upiknul, koštala bi me 80€(600kn) nova! Sad jel to dobra i pouzdana radilica, ili bolje da uzmem HPC
--- Kraj citata ---
cist info hpc je svaka radilica s punim polutkama
hpc - high primary compression
ivanm:
zemeš si skf poliamid ležaje i plave semeringe, oni su viton... mislim da bgm ima takvo pakiranje... lageros u zg ima sve to..
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639128832&target=productdetail&category1=A%3AA_YAMAHA%3AA_YAMAHA_AEROX5004&category2=CAT%3ACAT_KURBELWELLE
bakija:
takve skf je meni prijatelj stavio na roxa i cm radilica...base kit dr evo..kaže da je zadovoljan...
luna500rr:
--- Citat: danc00 - 27 Listopad, 2011, 23:41:09 ---Drugo, zanima me još RMS radilica, ona koja se da nabaviti kod Auta KReše, jel ta dobra također, i kolko ona košta kuna ako nekao zna, ili bolje ovu prvu?
--- Kraj citata ---
RMS = Motorforce
uzmi ono sto ti je ivanm napisa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju