Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli midrace radilica i ležajevi za nju!?
danc00:
Ugradil bum ih najbolje kaj mogu, pa ak nebum sebi kome ću!? Pročital sam tu i na Srpskom forumu par vodiča koji su detaljno i odlično objašnjeni a i imam vremena tak da sam siguran da ću ugradit kvalitetno, nisam tutlek :laughing7:
Znači onaj ležaj koji sam navel je dobar, ma @Ivanm me je isprepadal sa tim ležajevima tak da polimid ide sigurno, ak prdne nek prdne ležaj a ne da napravi štetu i dalje!
I dajte recite kaj da za semeringe velim, pod kojim su oni kodom?
@radomir - igličasti imam MHR, eto još nije ni 1000km napravil, tak da on i ostaje, njega ne mijenjam! Ovaj koji dođe sa radilicom bu mi poslužil ko privjesak! Na Svet-skutera forumu je Mario ugradil taj ležaj sa radilicom i prdnul je nakon par 100km, to mi je dosta da čujem :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 28 Listopad, 2011, 01:03:31 ---Ugradil bum ih najbolje kaj mogu, pa ak nebum sebi kome ću!? Pročital sam tu i na Srpskom forumu par vodiča koji su detaljno i odlično objašnjeni a i imam vremena tak da sam siguran da ću ugradit kvalitetno, nisam tutlek :laughing7:
Znači onaj ležaj koji sam navel je dobar, ma @Ivanm me je isprepadal sa tim ležajevima tak da polimid ide sigurno, ak prdne nek prdne ležaj a ne da napravi štetu i dalje!
I dajte recite kaj da za semeringe velim, pod kojim su oni kodom?
--- Kraj citata ---
Nemas brige oko kaveza jer nije jak setup a i to je minareli tak da opusteno,ako nemas iskustva oko ugradnje uzmi radije celicni kavez(po meni je nekako lakse ugradit ga)
I nikakve kodove ne trebas,samo se javi lagerosu i reci za koju masinu :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 28 Listopad, 2011, 01:05:19 ---Nemas brige oko kaveza jer nije jak setup a i to je minareli tak da opusteno,ako nemas iskustva oko ugradnje uzmi radije celicni kavez(po meni je nekako lakse ugradit ga)
I nikakve kodove ne trebas,samo se javi lagerosu i reci za koju masinu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nisam rekel da nemam iskustva, nego nikad nisam na svojem skuteru to radil...no ležajeve jesam mijenjal i poprilično znam o njim u teoriji ak to kaj znači :dontknow:
Zašto bi čelični kavez bio lakši za ugradnju, pa ne mislim ni po jednom udarat, sve ide na toplo-hladno :icon_thumright:
bakija:
kako je po vama teže ugraditi c4 ležaj...??...
bakija:
ide c4 najnormalnije...kad se ugrije blok on upada ko u maslac ja sam sebi prije 10 dana mijenjao ležejeve....prvo sam stavio ležajeve u blokove radilica unutra tri duga šarafa na koje sam dotezo dok se blokovi nisu približili na jedno 1.5cm ta tri vanka i svih normalnih 8 unutra i dotežeš ih cik cak dok se blokovi skroz ne spoje dobro dotegneš i nema beda radilica nije ni malo zapinjala u poćetku...ide normalno..ti ležajevi uopće nisu toliko osijetljivi koliko mi mislimo...i kad prvi put uplaiš motor sa novim ležejevima nećeš odma full gas pustiš ga 10 min da se dobro ugrije,ugasiš ga da se ohladi i ponovno ga upališ da se ugrije i tako par puta...i ako koim slućajem ležaj ne sjedi u bloku najbolje kod tog grijanja i hlađenja će nasjesti kako treba...samo je bitno da se ne lupa po njima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju