Remen sam stavio originalni najobičniji po katalogu, kupio u Novema Novi (u Draganiću). Možda i meni malo sumnjivo jer je remen koštao ravno 97kn dok u autoKreši identičan 150kn, u Ami Tradeu 200kn (no ajd objasnili su mi da oni robu direkt naručuju od prizvođača te da imaju male marže pa da mi to eto drži vodu - nikako ne smatram da su me zajebali jer su mi pokazali taj novi renem a usto i u prošlosti sam sa njima odlično surađivao tako da o tome nema ni govora)... Pa jel' može tu biti onda problem šta postoje različiti originalni remeni
I da; pitao ja lijepo dal' bi meni možda kevlarski remen šta bio bolji no u trgovini (a i ovako generalno) me uvjeravali da na serijali za to uopće nema potrebe.
E a šta se tiče ovog drugog pitanja o hlađenju:
Dakle situacija je ovakva, napominjem ovo je sve serijski i nikad nije dirano te nemam niti sam ikad imao nikakav problem sa pregrijavanje i/ili slično već me samo zanima ako bi se moglo šta poboljšati
Ovo su oba crijeva; ovo gornje kraće ide na airboh a donje duže pod deklo
Ovo je to gornje za airbox i ono samo visi na pola (ja sam ga potom zgurao ispod tj uz crijevo za variomat)
To crijevo za variomat je nabijeno (!!!) skroz na plastiku te sam pored njega polegao crijevo od airboxa koje je nešto kraće te nije do samog ruba ail je zato sad na 'podu' plastike tj ne visi više u zraku
A iza t plastike (na prednjoj strani) je stanje kao na slici (ovo rebra a sredini su samo ukras i nikakav zrak od naprijed ne dolazi uopće u unutarnje strane plastike a crijeva su naslonjena baš na unutarnju stranu plastkika)
Sad ja tu ništa ne kužim; kako i zašto je to tako konstrukcijski rješeno? Odakle se uopće crpi svježi/hladan zrak (za filter te hlađenje)? Neki me uvjeravaju da je to super rješeno jer tu kakti zrak kruži ovo ono ali eto meni ništ nije jasno. Jel' ima tko kakvu ideju kako to malo modificirati? Kako uopće ostali skuteri imaju te stvari rješene?