a kaj bi to trebalo bit prvenstveno??jel za dvotaktne ili četvterotaktne motore?po imenu mi govori da bi trebalo bit za 2-takt...a veliš mehaničar sipa u auto...neznam švapski pa ne kužim stranicu koju si dao...
tako je, rekao sam da automehaničar sipa u svoj auto takav aditiv (mislio sam na marku - ispričavam se ako je došlo do zabune)
neznam ni ja švapski pa sam skonto da imaju za motore, 2t i 4t skutere te automobile i za mjenjače automobila
njegov kolega s posla,inače mehaničar...pa sad nznm kaj mi pokušavaš objasnit...
a ja ljepo pitam čovjeka jer veli da je našel neke stranice na engleskom,a ja nisam ništ na engleskom našel samo na švapskom,a švapski nznm,a zanima me kakav je to aditiv...
kolega mi je preporučio za auto, pokazao stranicu (nezna ni on njemački) pa sam malo zujao napamet i skonto da ima za 2t motore, pa sam proslijedio ovamo sa pitanjem za 2t skutere/motore
btw...to je glupost, najbolji aditiv je kvalitetno ulje i dobro postelana smjesa svega
slažem se, ali što se kaže kad ti bubica uleti u uho, nekako se nabriješ na određene stvari