bog dej
evo kad vidim da svi predstavljaju svoja prometna smetala,onda budem i ja svojega ...cpi hussar ,2004 god,kupljen nedavno,regan do 9 mj 2012,stvarnih 3000 km kad sam kupil,sad vec ima 4 200km u ovih 3 tjedna kak ga vozim i bilo je dovoljno da skuzim da se ja na tom nebum vozil...glavni razlog masina,u brijeg katastrofa,po ravnom jos nekak,kvaliteta ni netrebam govoriti...odsarafil sam maticu variomata i odmah pukla ona zvjezdica na ventilvaru...pa de toga ima
slike od skuta kak sam kupil nemam,al imam kak sam stavil zx-a koji je varen ,budete vidli na slikama,pa je isel jos gore nego sa serijskim spuhom...
Uploaded with
ImageShack.uspa sam stavil neki stari spuh od bivse lune i iso je ok,al trosi skoro 5 litara kak se ja vozim,to mi je jos jedan minus bil....
Uploaded with
ImageShack.usevo ovak je isel po satu,al to laze poprilicno...
Uploaded with
ImageShack.uspa onda posto sad polazem vozacki i necu vise imati problema s policijom,ne vozim se i smisljam kaj da delam i eto ideje....ide gore piaggio masina od stalkera....i tak danas ja krenul to malo gledat i slagat kak bude to islo i nekaj sam sklepal...
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usmasina je ravno(malo zgleda na slikama drugacije,jer nisam bas tocno od iza slikal jer sam to na brzinu poslikal,moram iti delat malo kasnije)a sutra budem to sve isprobal poslozil i tak,ima tu puuuno posla jos ,a ja imam i volje i vremena
(i da ,ne obazirite se na plastike hlađenja,amortizer zadnji i tak to,to samo tak da vidim k cemu bude to slicno
pa sad komentirajte,pitajte ko kaj hoce..update sutra i sljedecih dana,i naravno slike (sve slikano s n95
)