kupljeno par sitnica....
tak da promjenjene brtve karba,sad vise ne slini i sve je ok,kupljena ova gljiva jer me airbox jebe,pa sam ju ja malo zatvoril da more raditi normalno,kupljene druge rucke jer su se ove raspale,i kupljene rolice 6.5 grama malossi,al hvala bogu nisam otvaral nek sam doma skuzil da ih je samo 5 nutra
pa bum videl kak bu reklamacija prosla....
muku mucim i dalje sa stelanjem tog karba,neznam koji je to vrag....ide ok al ne vuce nikak,odaziv na gas kod malih brzina katastrofa....a mozda je i do prijenosa to,neznam...trebam naci original centralni negdje i onda lakse role i mislim da bu bolje....
danas isel mjerit malo to sve,sa 1,5l benge sam napravil 30 km po gpsu....znaci to bi na 100km/5l bilo.....al je bilo ganjanje ful gas bas cijelo vrijeme....nisam bas zadovoljan,trebalo bi manje trositi,valjda i bi kad bi postelal to kak spada,prijenos i karb.... max brzina 82 po gpsu,tu me jebe centralni i preteske rolice,kad sam stavil lunin centralni kojeg imam doma,skuter je isel 87 po gpsu,al je imal rupu od 30-60kmh ,tu negdje...al je nakon voznje kojih 150km jaaako omeksal i vec nejde nikak snjim,moram original yamahin nabaviti....poludel bum