Tehnički kutak > Skuter projekti

Aerox 46 (midrace)vol.2 : danc00

<< < (3/6) > >>

danc00:
Blok je sklopljen:

danc00:
Stigli neki djelovi:

Disk ploćice, poluge kočnica i brzi gas.

Makar ne kužim kak će biti ovo brzi gas, pošto nema nikakvih opruga i radi na istom principu kao i običan, jedino ima puno prostora za štelanje sajle...samo na ručki su 3 zuba. Kad složim na karb budem znal više...očekival sam da ima neku oprugu ili slično no obična ručka :dontknow: Ali zato je preljepa, izgleda naspram obične mrak, ima i gumb koji spajam na anlaser da nemoram stiskat više onaj ogroman serijski.

Poluge kočnica su nekaj najljepšeg kaj sam kupil, ko bira nek kupi te, jer u živo izgledaju prebolesno, a i jake su te taman sjedaju prstići na nj, barem moji.

Disk ploćice su BREAKING kak ste mi i preporučili, dalje bumo vidli :icon_thumright: Zahvaljujem se članu @Mec zbog nabave istih:icon_thumleft:

Još neke sitnice bi trebale stići ovaj tjedan i mašina ide gore, moram još nabavit ulje za kočnice i getribu i to bi bilo to za početak ove godine. Za koji tjedan stižu i maske sa lakiranja pa da je sve spremno za sezonu bez da ikaj diram ove godine ak bu sve išlo po špagi.

danc00:
Evo ulovil sam danas nekaj vremena da složim mašinu do kraja.

Sad mi je stigla dizna 84, ler dizna 45, šlaufić ulja i kit za sajlu pod 90°. Ovaj šlaufić nije neki najjači ali paše, nema recimo mesa kao serijski ali ruupa paše pa sam ga zato stavil, jer mi je serijski prekratak...i to mi je bezveze, da nisu mogli stavit malo duži šlaufić ja zbilja ne razmem. Pošto sam ovaj 19mm ima na drugoj strani ulje moral sam štukat šlaufić...pa sam sad rađe kupil u komadu, kaj je sigurno je sigurno...

Ler diznu sam uzel jer mi se čini da u leru daje previše goriva, spuh mi se navlaži i svječica pocrni...probal budem sa 45 ler diznom, ona bi morala biti savršena. 84 glavnu sam stavil jer do sad sam imal 82 i bila je svječica boje kave ali više kave koja vuće na sivo, pa reko 84 bude taman..bumo vidli :icon_thumright:

Eto sutra ak stignem ide to na ramu pa palim ... brrrrrr, al nema maski tak da sve badava...kasne mi maske, al ok bude! Samo da upali strojček :icon_thumright:

danc00:
http://www.youtube.com/watch?v=Ry5sj9ehY2U&feature=youtu.be

Evo, složen Aerox, sve radi, sad samo fale maske i spreman je.

Fergazer mi puno bolje radi sa 45 ler diznom, a 84 glavna dizna je tu radi ti par sto okretaja koje ću imat sad na krajnjoj, jer sad nema straha kad je radilica gore.

Mogu reći da mi sad skuter radi puno mirnije nego prije, vjerojatno i jesu onda otišli malo stari serijski ležajevi. Znam po tome kaj mi na centralnoj nogari suter pri malom turiranju htel nekam otići, stalno je plesal ljevo desno gore dole... sad stoji na mjestu ko zakopan.

Nema vibracija ni čudnih zvukova... Zasad sve 5.

Sljedeće je najdosadniji posel na svijetu, slaganje plastika :BangHead: :BangHead:

danc00:
Evo bil sam malo bannan par dana pa sam imal malo više vrremena nekaj napraviti na skuteru :laughing7: :laughing7:

Stigle su mi ručke i malo sam karboniral poklopac akumulatora i rezervara ulja...

Ručke mi djeluju vrhunski, baš su mekane i love se za šaku, te nisu tolko glomazne ko serijske, lakše se obuhvate.

Također su mi stigle i plastike, al je vani prokleto zima pa mi se ne da baš slagat to na skuter, čekam neko sunce da se pokaže...

Sad vam i morem otkriti kombinaciju.... metalic plava sa žutim efektom(par plastika) te karbon efekt. Znači isto kak je bilo i serijski, samo kaj bum crne plastike presvukel u karbon, ovuu manju sam u kući radil a za velike plasttike čekam toplije vrijeme jer je folija dosta tvrda pa je lakše radit s njom ak je temp. iznad 10°C. Imam fen ali opet, fen nije da se grije folija...pošto brzo otvrdne ak se cijela grije...neebitno onaj ko to radi zna o čem pričam :icon_thumright:

Plavu sam malo izmjenil jer mi je serijska bila pretamna i vukla je na ljubičasto...ja sam htel pravu YAMAHA plavu boju :icon_thumright: Slikal sam plastike samo treba skinut s fotzića...doslovno su ko tvorničke,  :notworthy: :notworthy: skidam kapu prijatelju lakireru.

Također su nestale i sve pukotine i ogrebotine, neke su bile varene neke samo pokitane :notworthy: ja nisam vjeroval kad mi je dopeljal plastike da je tak vrhunski napravljeno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju