Tehnički kutak > Skuter projekti
Aerox 46 (midrace)vol.2 : danc00
danc00:
Jebi ga, nije mi dal mira, čim nekaj slikam onda dođe i ček da ga slikam...
Evo danas se bude opralo i sklopilo ovo kaj se sklopit može, i inox okvir tablice iz Bauhausa ;D 54kn košta, i napravil budem neki držač za njega i pravac na tehnički da probam zauvjek riješit ovo sranje da stalno moram stavljat iza blatobran...možda će mi priznat sad kad imam okvir :dontknow:
Evo kak sam rekel, kaj se mene tiće kombinaciju sam pogodil baš onak kak sam htel. Evo snjeg je napadal baš sad kad imam kaj radit...tak da se slaganje odgađa do daljnjega, pošto moram mijenjat ler diznu pa mi je glupo sad sastavljat pa opet rastavljat.
LP
danc00:
Na zadnjoj mi je ispalo da žuta igleda ko da ju je neko ispral..valjda je blic zasral :dontknow:
Evo i retrovizori su gotovi, htel sam uzet stage6 carbon F1 retrovizore, pa reko da vidim kak ih ja mogu uredit, ak nebude dobro nikom niš budem uzel F1, i ispalo je i više nego odlično, tako da ovi ostaju, serijski su a eto sve u karbonu :laughing7:
Evo i danas se nekaj delalo, ručke su odlične, tak imaju ljepi grip da ih je milina držat... a vidite kaj sam moral sa gasom napraviti, moral je ići za 180°, jer da ovaj mehanizam bude gore nije izvedivo...jednostavno sajla nemre proći pored spremnika ulja i plastike volana, no i ovak nije loše :icon_scratch:
danc00:
Fale još naljepnice neke, i prednji blatobran, za njega je zmanjkalo boje pa je još na farbanju, moram otići po njega...danas je složen, upaljen malo radio i natrag pod ceradnu u garažu čeka proljeće...
Valjda je dobro ispal :icon_thumright:
danc00:
Evo nekaj se i radilo sad kad je sunce izašlo. Skinul sam Yasuni R :'( :'( i stavil naljepnicu ili dvije...ostale nisam stavljal jer nikak nisam mogel dokučit kamo da ih stavim kad mi je žal ikaj lijepit na te plastike :toothy11:
Glavno da sam nabavil ovu naljepnicu od Yamahe ispod volana, 3D znak od Yamahe, sad je oriđiđi :icon_thumright:
Evo sve se vidi, alat i naljepnice su spremne, samo da mi stigne prednji blatobran i City 16 i štelanje more početi. Moram naći mjesta za Italkit naljepnicu te brojeve "46" ...
danc00:
Stigel je i Yasuni C16 City, ide na montiranje...pa javim ostalo!
Ovo su dvije blokade, i ja nemam pojma kak bi spuh radil s takvim blokadama, takve blokade nema ni serijski spuh. Prva samo smanjiva presjek rupe, dok druga duža kao što vidite uopće nema izlazne rupe, nego je cijev samo prorezana, i to malo plinova kaj dođe u top nema kud osim na te proreze...sa blokadom skuter dam se kladiti nebi išel ni 50kmh...kakva je to EURO norma ja ne znam, totalno neupotrebljiv spuh sa blokadama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju