Tehnički kutak > Skuter projekti

Aerox 46 (midrace)vol.2 : danc00

<< < (2/6) > >>

danc00:
Blok je na staklarenju, pa kasnije ide na plastificiranje.

Došla mi je Sava MC 29 sporty, guma izgleda fanastično dok za probu čekam proljeće...nadam se da vozi kao što izgleda.

danc00:
Evo slike bloka nekad:

I sada prije sklapanja:

Blok je staklaren i plastificiran u mat crnu.

danc00:
Pošto je malo zatoplilo danas bacil sma se malo na šmirglanje i pripremanje plastika za bojanje:

Ako bude još toplih dana ove godine plastike idu na bojanje, samo trebam malo još pokitat neke sitnice.

danc00:
Evo danas sam podignul BGM EVOLUTION 10mm radilicu i Motoforce KEVLAR remen dimenzija 750x16.5mm.

Dimenzije remena su mi odlične, jedino me sad zanima kolko bude trajal...

Radilica je dosta teža od serijske, a izgleda moćno, ima dva provrta za podmazivanje malog igličastog ležaja i dva reza za podmazivanje velikog igličastog ležaja...nadam se da to dosta produljuje rad samih ležajeva pogotovo malog igličastog.

Igličasti ležaj koji je došel sa radilicom je pod okom identičan MHR, mada ne znam. Ja ipak ostajem na MHR.

danc00:
Evo kaj se dogodilo na hvaljenu "metodu toplo-hladno", da me ne shvatite krivo...možda sam ja nekaj krivo napravil. No radilica je bila u škrinji 2dana dok sam lagere u ulju zagrijal na skoro 80°C, i evo rezultat:

Onda sam se primil posla i složil to kak se najbolje lageri slažu, prešanjem. Sjelo je sve ko u kuminu kak se veli:

To se je malo podvečer radilo i stal sam poslje ugradnje semeringa..sutra ide getriba i ostalo gore.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju